Kauno ekskomisaro kieme – ančiukų desantas

Antradienį buvusio Kauno kelių policijos komisaro Gedimino Žemaičio kieme pasirodžiusi antis su ančiukais sukėlė milžinišką sujudimą.

Antradienį buvusio Kauno kelių policijos komisaro Gedimino Žemaičio kieme pasirodžiusi antis su ančiukais sukėlė milžinišką sujudimą.

"Vos pamatę vorelę, tuoj pat sukruto aplinkiniai katinai, puolė abu mūsų medžiokliniai šunys", – pasakojo ekskomisaro žmona Viktorija Žemaitienė. Norėdami apsaugoti paukščius, kauniečiai ėmė skambinti gamtosaugininkams iš "Nuaro". Šie paprašė laukinius paukščius sugauti ir pažadėjo jais pasirūpinti.

"Tokio greito tėvo jau seniai nemačiau", – juokėsi buvusio pareigūno dukra Gitana, pasakodama, kaip 68-erių vyras gaudė neseniai išsirutusius aštuonis ančiukus. Jam padėjo žmona, dukra su žentu Ričardu, anūkai Karolis, Karina, Vytukas ir būrys kaimynų.  

"Kokie greiti tie mažiukai. Lakstė kaip kulkos", – įspūdžiais dalijosi humoro nestokojantis vyras ir pridūrė, kad operacijai vadovavo žmona. 

Mamą antį į didžiulę dėžę privilioti pavyko batono trupiniais. "Ji visai nebaikšti, arti prisileido", – sakė V. Žemaitienė.

Vytėnuose gyvenantys Žemaičiai mano, kad antis mažylius išperėjo nedideliame jų sodelyje. Spėjama, kad paukščiukai išsirito vakar.

Praėjusią žiemą į jų sodelį vis atskrisdavo paukščių. Jiems kasryt vis būdavo paberiama maisto. "Bet anties čia niekada nebuvome pastebėję. Jos – didelės slapukės. O šiandien žiūriu – ateina su pulku", – susižavėjęs kalbėjo G. Žemaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

l

l portretas
Butu gerai,kad gerb. Zemaiciai pasidometu, kur tie anciukai su antyte, jeigu narve tai turi paleisti i upe,nes tai kisimasis i kitu gyvybe.Ir gerb. Zemaiciai atitaisytu savo klaida,kad nepaleido i Nemuna.

kvak kvak

kvak kvak portretas
Kam tam Nuarui reikejo skambint? Kadangi buvo sugave visa seimynele, Zemaiciai galejo paprasciausiai nuvest iki artimiausiu vandens telkinio ir iskart visus paleist.

nuare

nuare portretas
nuare patikrinimai del gyvunu neprieziuros, paplavomis maitina, raso vandens nera, nera zodziu, paskaitykit visame internete raso,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių