Darželinukai Prezidentūros kiemelyje sportavo kartu su olimpiniais čempionais

  • Teksto dydis:

Prezidentūros kiemelyje vykusiame Olimpiniame piknike dieną sportiškai leido ir mažieji kauniečiai.

Trečius metus iš eilės pirmosios šalies ponios Dianos Nausėdienės ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) iniciatyva šimtai ikimokyklinukų sukviečiami aktyviai ir sportiškai praleisti dieną.

„Kauno lopšelis-darželis „Ežiukas“ kasmet dalyvauja „Lietuvos mažųjų žaidynėse”. Labai nudžiugino žinia, kad burtų keliu esame išrinkti ir pakviesti atvykti į Prezidentūros kiemelį dalyvauti smagiajame Olimpiniame Piknike“, – pasakojo „Ežiuko“ atstovai.

Prezidentūros kiemelyje įvairias sporto rungtis išbandė beveik 400 ikimokyklinukų nuo 3 iki 6 metų amžiaus.

Dalyvių laukė įvairios rungtys, tokios kaip futbolas su minkštais dideliais kamuoliais, tinklinis su žemu tinklu ir žaismingais kamuoliukais, linksmi jogos pratimai, šokis su spalvotu parašiutu, piešimas, įvairios estafetės.

Kauno lopšelio-darželio „Ežiukas“ nuotr.

Renginyje dalyvavo ir olimpinė čempionė, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. Ji pasidžiaugė šia gražia tradicija susirinkti Prezidentūros kiemelyje ir kartu su sportininkais olimpiečiais pasportuoti, palenktyniauti. Renginyje mažuosius taip pat sveikino olimpiečiai Laura Asadauskaitė- Zadneprovskienė, Mindaugas Griškonis.

Prezidentas Gitanas Nausėda mažuosius sportininkus apdovanojo atminimo medaliais.

Po aktyvių veiklų visų laukė piknikas su užkandžiais.

Kauno lopšelio-darželio „Ežiukas“ nuotr.

„Esame labai dėkingos poniai Dianai už tai, kad taip nuoširdžiai palaiko vaikų fizinio aktyvumo skatinimą, bei už galimybę dalyvauti renginyje“, – dėkojo „Ežiuko“ kolektyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
taip taip vaikučiai sportuokit , tik pas gerus trenerius nes dalis atmatų , vėliau nereiks net dirbti nei dienos užsiimant megstamu sportu , ir susikrauti su prezidentų ir seimo narių pagalba ( protu nesuvokiamas sumas apvogti valstybę , už tai kad siekiat garbės pradžiai sau ir pinigų ) iš dirbančių Lietuvos žmonių krūvas pinigų , ir papildomas medicinines išlaidas valstybei
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių