Sugrįžusi žiema bėdų nepridarė

Po ilgokos pertraukos į Kauną sugrįžusi žiema bėdų nepridarė. Pirmadienio rytas mieste buvo ramus, neužfiksuota nė viena avarija.

Po ilgokos pertraukos į Kauną sugrįžusi žiema daug bėdų nepridarė. Pirmadienio rytas mieste buvo ramus, neužfiksuota nė viena avarija.

Kauno kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas teigė, kad viena avarija į policijos akiratį pateko vakar.

„Sekmadienį apie 22.30 val. Rotušės aikštėje vienas vairuotojas įsirėžė į stovintį automobilį ir pabėgo iš įvykio vietos. Kai pašąla, ant senamiesčio grindinio susidaro plikledis, tikriausiai dėl to vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės“, – pasakojo D. Česnauskas.

Tai, jog miesto gatvės buvo pabarstytos, patvirtino Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Laukėme iki 3 val., kad apsispręstume, ar pradėti darbus, nes prognozavo, kad ir toliau snigs, sniego bus žymiai daugiau“, – sakė A. Pakalniškis.

Kelininkai darbus baigė tik prieš rytinį piką. Naktį 17 mašinų šlapios druskos mišiniu barstė pagrindines miesto gatves, tiltus, įkalnes, viadukus. Iš viso miesto gatves nuklojo 90 tonų druskos. Šis barstymas kainavo 56 tūkst. litų.

Nuo 6 val. buvo valomi ir barstomi mieste esantys laiptai, visuomeninio transporto stotelės, požeminės perėjos ir šaligatviai.

Anot A. Pakalniškio, gatvių valymo buvo atsisakyta, nes iškrito per mažai sniego, tik miesto centre kai kuriose vietose buvo valomi šaligatviai. Jo teigimu, sekmadienį kelininkai nieko nedarė, nes beveik visą dieną iš dangaus krito šlapias sniegas, kuris pasiekęs žemę iškart tirpo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

autobuso vairuotojas

autobuso vairuotojas portretas
nevarykit dievo i medi, pagrindines miesto gatves nakti buvo barstomos ir nubarstytos

to pasipiktinusiai

to pasipiktinusiai portretas
nezinai kodel mano kiemo nieks nebarsto, mastyk su galva moteriske

ir vel

ir vel portretas
56 stukytes. Tokia suma jau buvo gruodzio pradzioj isbarstyta... :))) Beje, apie Taikos pr. negaliu pasakyti nei vieno gero zodzio - 7.15 val. jis buvo ledinis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių