Kaune duris atveria didžiausia „Sinsay“ parduotuvė

  • Teksto dydis:

Plataus asortimento madingų drabužių parduotuvių tinklas „Sinsay“ jau šį penktadienį, gruodžio 15 d., atidaro didžiausią Kauno mieste parduotuvę. Ji atvers duris prekybos miestelyje „Urmas“, o plotas sieks daugiau kaip 1000 kv. m.

Parduotuvę valdančios kompanijos „LPP Lithuania“ marketingo vadovė Alma Vitkutė sakė, kad prekės ženklas „Sinsay“ daug dėmesio skiria mados analizei, reaguoja į savo klientų poreikius ir siūlo madingus drabužius bei aksesuarus patraukliomis kainomis.

„Kolekcijų įvairovė leidžia laisvai kurti madingus įvaizdžius bet kokiai progai. Specialios kolekcijos paauglėms ir jaunoms moterims skirtos išreikšti save ir savo asmenybę, o kasdienio miesto stilistika įkvepia vyrus puoštis. Prekės ženklo pasiūloje taip pat yra patogūs ir funkcionalūs drabužiai būsimoms mamoms bei gaminiai ir aksesuarai vaikams. „Sinsay“ pasiūlą papildo interjero dizaino elementai bei kosmetikos linija, skirta makiažui ir odos priežiūrai“, – sakė A. Vitkutė.

„Sinsay“ nuotr.

Pasak jos, ši parduotuvė nustebins itin dideliu plotu, kuris sieks net 1069 kv. m. Tai leis pasiūlyti itin platų prekių asortimentą ir dideles erdves, kuriose bus patogu apsipirkti.

Su „Sinsay“ atsidarymu praplėsime siūlomą aprangos asortimentą ir kartu pakviesime kauniečius pasidžiaugti kalėdine nuotaika šventiškai išpuoštame „Urmo“ prekybos miestelyje.

„Naujas „Sinsay“ formatas labiausiai yra orientuotas į šeimas, todėl neatsitiktinai didžiausia parduotuvė Kaune duris atvers prekybos miestelyje „Urmas“, kuris įsikūręs strategiškai patogioje miesto vietoje – šalia gyvenamųjų rajonų, kuriuose gyvena daug jaunų šeimų. Taip pat šią prekybos vietą patogu pasiekti ir iš kitų Kauno rajonų. Įžengiame į prekybos erdvę, kuri jau turi savo lojalų klientą ir tradicijas. Tikime, kad puikiai įsiliesime į prekybos centro gyvenimą ir „Sinsay“ klientams pasiūlysime ne tik gausesnį asortimentą, patrauklias kainas, bet ir ilgalaikę draugystę“, – teigė „LPP Lithuania“ atstovė.

„Urmo“ valdytoja Daiva Dankšienė džiaugėsi užsimezgusia partneryste ir vieno didžiausių prekybinio tinklo LPP atėjimu į prekybos miestelį.

„Su „Sinsay“ atsidarymu praplėsime siūlomą aprangos asortimentą ir kartu pakviesime kauniečius pasidžiaugti kalėdine nuotaika šventiškai išpuoštame „Urmo“ prekybos miestelyje. Tikime, kad mūsų esami ir būsimi klientai naujoje parduotuvėje ras ne tik sau patrauklius aprangos akcentus, bet ir šventinių papuošimų namams. Nueitas ilgas kelias siekiant tarpusavio susitarimo, tačiau bendras verslo matymas jau 30 metų skaičiuojančiame prekybos miestelyje suteikia pridėtinę vertę abiem šalims“, – sakė D. Dankšienė.

„Sinsay“ nuotr.

Naujoji „Sinsay“ parduotuvė atsidaro gruodžio 15 d. „Urmo“ Vakarinės galerijos 1-oje salėje. Atidarymo dieną ir visą savaitgalį klientus pasitiks šventiniai pasiūlymai ir didžėjaus muzika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Boleslovas

Boleslovas portretas
Labai geras sprendimas pasikviesti stiprius Sinsay oponentus.Greiciau tula žmogelį mokanti po paltynika už kvadratą subankrotis.Idealus ėjimas vadovės.Pjauk saka ant kurios sedi;)

80

80 portretas
Kaip lietuviškai išversti SINSAY?

onute

onute portretas
TIKRAI TOKIE PAT SKARMALAI AKROPOLIJE MAXIMOJE
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių