Pradėta tradicinės Kauno pavasario mugės dalyvių registracija

Laisvės alėjoje likus savaitei iki Velykų, balandžio 8–10 dienomis, šurmuliuos tradicija tapusi Kauno pavasario mugė, kuri gyventojus ir miesto svečius vėl kvies susitikti Laisvės alėjoje.

Kauno miesto savivaldybė praneša, kad dėl teisės tapti mugės organizatoriais varžėsi trys dalyviai. Konkursą laimėjusi įmonė „Sukurta LT“ iki šiol yra organizavusi aštuonias pavasario ir rudens muges Kaune.

Pavasario mugės Kaune dalyvių registracija jau prasidėjo. „Tikimės, kad šių metų mugė bus itin spalvinga ir gausi. Planuojama prekiauti tautinio paveldo gaminiais, menininkų ir amatininkų dirbiniais, tautodailės, maisto, žemės ūkio produktais, dailiųjų amatų gaminiais, sodinukais, želdiniais. Renginyje netrūks kultūrinės programos, muzikos ir nuotaikingo šurmulio“, – patikino Savivaldybės administracijos Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė.

Pavasario mugės Laisvės alėjoje dienomis veiks kūrybinės dirbtuvės vaikams bei suaugusiems. Iš viso alėjoje numatyta įkurdinti apie 800 prekybinių vietų, o mugėje dalyvauti planuoja ir senųjų amatų bei tradicijų puoselėtojai, meistrai, kūrėjai, menininkai.

„Tris dienas truksiantis renginys kvies dalyvauti kultūriniuose ir edukaciniuose užsiėmimuose, taip pat įsigyti akiai, širdžiai ar gomuriui malonių pirkinių“, – į mugę visus kviečia Kultūros skyriaus vedėja A. Augonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

parduosiu druska

parduosiu druska portretas
7eu kg-uzsikaupiau karui-taikomos nuolaidos-yhahaa

Anonimas

Anonimas portretas
Žaidimas kas daugiau druskos , sodos parduos. Kokie dalyviai ,tokie ir lankytojai.

balalaika

balalaika portretas
vyt vieninga kacapu savivaldybe.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių