„Kauno dienos" skaitytojams – dar daugiau prizų ir konkursų!

Neseniai pasibaigęs „Kauno dienos“ ir Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro konkursas „Ar gerai pažįsti Kauną?“ sulaukė itin didelio skaitytojų susidomėjimo.

Neseniai pasibaigęs „Kauno dienos“ ir Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro (TIC) konkursas „Ar gerai pažįsti Kauną?“ sulaukė itin didelio skaitytojų susidomėjimo. Naujienų portalo kaunodiena.lt „Facebook“ puslapyje skelbtame konkurse skaitytojai noriai spėliojo žinomų Kauno pastatų ir vietų pavadinimus, gilinosi į miesto istoriją.

Ekskursiją sau ir draugų kompanijai „Džiaugsmo kelias“ bei puikius "Kauno dienos" prizus laimėjo Vytauto Didžiojo universiteto dėstytojas Linas Saldukas. Laimėtojas džiaugėsi prizu, tačiau teigė dar neapsisprendęs, ką kvies į ekskursiją.

„Tai jau antras mūsų bendras projektas su „Kauno diena“. Mūsų bendradarbiavimas startavo su nuotraukų konkursu. Dabar turime didelį nuotraukų archyvą. Miestas buvo fotografuojamas iš pačių įvairiausių kampų“, – apie konkursų naudą kalbėjo Kauno TIC direktorius Sigitas Sidaravičius.

Jo teigimu, kuomet pirmasis konkursas sulaukė tiek daug skaitytojų dėmesio, patys kauniečiai ėmė prašyti daugiau naujų konkursų. „Tokie konkursai, kurie skatina geriau pažinti savo miestą, yra ne tik įdomūs, bet ir vertingi. Mūsų tikslas – priversti miestiečius pajudėti, pažinti miestą ir domėtis juo. Ne tik dabartimi, bet ir turtinga bei įdomia istorija“, – optimizmo nestokojo pašnekovas.

S. Sidaravičiui pritarė ir dienraščio vyriausioji redaktorė Žilvinė Petrauskaitė. „Smagu, kad sulaukiame daug skaitytojų laiškų. Jie reaguoja į publikacijas, konkursus. Ateityje tęsime mūsų bendradarbiavimą miesto labui. Jau planuojame daug didesnį konkursą. Tai padės kauniečiams ne tik daugiau sužinoti apie gimtąjį miestą, bet ir laimėti puikių prizų“.

Nenorintiems laukti „Kauno diena“ siūlo nedelsti ir ieškoti naujų konkursų jau dabar. Daugiau informacijos, pramogų ir konkursų visada rasite naujienų portalo kaunodiena.lt „Facebook“ paskyroje adresu https://www.facebook.com/kauno.diena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valio

valio portretas
Nugaletojams

valio

valio portretas
Nugaletojams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių