Kauno kalėdinė eglutė skaičiuoja paskutines dienas: suskubkite apsilankyti

  • Teksto dydis:

Pagrindinė Kauno eglė skaičiuoja paskutines dienas. Jau kitą savaitę Jolantos Šmidtienės kurta „Angelo palytėta“ bus nupuošiama, o dekoracijos keliaus į sandėlius.

„Pasinaudokite paskutine proga pasigrožėti Rotušės aikštėje spindinčia žaliaskare, ji džiugins iki sausio 14 d.“, – aplankyti kalėdinę eglutę paragino miesto atstovai.

Šiemet eglutė buvo puošta rankų darbo plunksnomis. Šios dekoracijos – universalios. Neabejojama, kad miestas jas panaudos puošiant kitas erdves.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad šiais metais Rotušės aikštėje eglutė stovi ilgiau nei įprastai, nes Kaune šiomis dienomis vyksta Europos dailiojo čiuožimo čempionatas, tad miesto atstovai norėjo svečiams suteikti galimybę pasigrožėti papuoštu miestu.

Nuo sausio 15 dienos bus palaipsniui nupuošiami ir tiltai, parkai, kuriuose taip pat visą kalėdinį laikotarpį buvo įvairiausių švieselių. Miesto atstovai yra sakę, kad lemputes paliks tik Laisvės alėjoje.

Taip pat primenama, kad visą sausį „Kauno švara“ vykdo kalėdinių eglučių surinkimo akciją. Nupuoštus medelius ar šakas galima palikti daugiau nei 65 skirtingose miesto vietose. Tiesa, gyventojai raginami specialiose eglučių surinkimo vietose kalėdinius medelius palikti be jokių papuošimų ar plėvelių, į kurais neretai žmonės įsuka eglutes, kad būtų patogiau išnešti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
papuoskite siais metais tikra egle,o ne karkasine jau atsibodo norisi tikros grazios zalios su zaisliukais papuostos eglutes

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Vanagas praskrisdamas apipešiojo vištą štai ir visa kauno ''KALĖDINĖ ALE EGLĖ ''.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Nebuvau , nemačiau ir MARIONETINĖS ALE EGLĖS NENORIU IR MATYTI . tuos prašvilptus pinigus , geriau būtų atidavę MALTIEČIŲ SRIUBAI , tai būtų nereikėję U B A G A U T I PER TELEVIZIJĄ .,
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių