Kauno klinikose gimęs ketvertukas švenčia pirmąjį gimtadienį

  • Teksto dydis:

Pernai Kauno klinikose pasaulį išvydęs ketvertukas švenčia gimtadienį. Tėvai džiaugiasi, kad jų laimės neužgožia rūpesčiai, o mažieji jau po truputį bando vaikščioti bei aktyviai domisi juos supančiu pasauliu.

Pernai Kauno klinikose pasaulį išvydęs ketvertukas švenčia gimtadienį. Tėvai džiaugiasi, kad jų laimės neužgožia rūpesčiai, o mažieji jau po truputį bando vaikščioti bei aktyviai domisi juos supančiu pasauliu. 

Arijus, Arnas, Matas ir Liepa praėjusių metų vasario mėnesį nustebino Kauno klinikų Akušerijos ir ginekologijos klinikos Gimdymo skyriaus medikus, kurie tapo išskirtinio įvykio liudininkais. Pirmasis naujagimis gimė 02.49 val., svėręs 965 g. Po minutės pasaulį išvydo ir antrasis berniukas, svėręs 1462 g, o trečiasis broliukas svėrė 1344 g. Paskutinė iš ketvertuko gimė mergaitė, svėrusi 1241 g. Ji pasaulį išvydo 02.51 val.

„Ačiū, jog auginate keturis naujus kauniečius. Tikiu, jog esate stipri šeima ir noriu palinkėti jums kuo geriausios sveikatos, harmonijos, sutarimo ir kad visi vaikai užaugtų tvirti ir drūti“, – šiandien savivaldybėje apsilankusią gausią šeimą sveikino Kauno meras.

Praėjusiais metais ketvertuko sulaukusiai šeimai buvo išmokėta vienkartinė 10,4 tūkst. litų dydžio pašalpa.

Statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje nuo 1945 m. yra gimę tik keturi ketvertukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

///

/// portretas
10,4 tukst tikrai niekas neskyre, kam meluoti.

Linkėjimai

Linkėjimai portretas
Šaunu, kad Kauno meras nepamirsta tokiu įvykių. Didžiausi sveikinimai šeimai. Sveikatos vaikučiams, tėveliams - stiprybės ir kantrybės auginant tokį būrį vaikų :)

Sveikinu jubilijatus...

Sveikinu jubilijatus... portretas
Meras Kupčinskas- padorus ir teisingas žmogus.Gražus jo poelgis nepamirštamt ir remiant daugiavaikes įeimas. Jaunoji karta-tautos ateitid.( O tam šmeižikui,primetančiam kitų kaltes merui K., norėčiau pasakyti: pirma išsiaiškink, paskui kalbėk ir nešmeižk doro žmogaus) MBL
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių