Kauno klinikose antra diena neveikia informacinės sistemos

  • Teksto dydis:

Kauno klinikos praneša, kad vakar dėl elektros tiekimo sutrikimo vis dar neveikia informacinės sistemos.

„Ligoninės procesai ligoninėje šią savaitę gali vykti lėčiau nei įprastai. Atsiprašome pacientų dėl galimų nepatogumų ir ilgesnio laukimo laiko, ir prašome kantrybės bei supratimo“, – pirmadienį pakartotinai įspėjo Kauno klinikų atstovai feisbuke, nes interneto puslapis vis dar neveikia.

„Informacinių technologijų specialistai intensyviai dirba, stengdamiesi sistemas atkurti kaip įmanoma greičiau“, – rašė atstovai.

Neveikia neveikia visos informacinės sistemos (LIS, laboratorinius tyrimus užsakanti sistema, elektroninis paštas, interneto svetainė ir ligoninėje įdiegtas bevielis internetas), tačiau ligoninės veikla (darbas operacinėse ir t.t.) tęsiama įprastai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danutė

Danutė portretas
Visas mėnesis vėžiu sergantis žmogus negauna jokios pagalbos po tyrimų, o liga progresuoja. 10 metų vis stūmė laiką kol pagaliau išviešėjo liga, kad jau negali nieko padėti. Tiesiog ,,stumia'' laiką, nes alga tai eina vis tiek.

Auguste

Auguste portretas
Jeigu, ka tai jau daugiau nei savaite niekas neveikia. IT skyrius pareiske kad gydo ne IT sistemos, o gydytojai. Tai kreipkites i gydytojus. O ka gydytojai kai jie negali nei prieiti prie atliktu labaratoriniu analiziu, nei nuotrauku. Onkologiniai ligoniai palikti be gydymo nes neimanoma prieiti prie ju duomenu… tai normalu gyvenant 2022. Po savaites laukimo gydytoja informuoja kad vyksta kazkoks IT viesasis pirkimas…. Tai suprask dar pora menesiuku gydymas vienoje didziausiu Kauno ligoniniu nevyks?!?

Rūta

Rūta portretas
Žinau,kad KK labai prastai veikia programos (viskas prasta) taupoma sutvarkant inf.tai nėra ko stebėtis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių