Kuriozinė trauma Kauno merą verčia vaikščioti be batų

Griežtas valdininkiškas kostiumas, tvarkingi marškiniai,  juodos kojinės ir ... vasarišku nerūpestingumu spinduliuojančios basutės. Taip apsirėdęs į miesto tarybos posėdžius, dalykinius susitikimus pastaruoju metu vaikšto Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Miesto vadovo keisto aprangos kodo netruko pastebėti paprasti kauniečiai, ėmę siųsti elektroninius laiškus.

„Sandalai su kojinėmis nedera. Sandalai taip pat ir su kostiumu nedera. Būtų gerai nedaryti gėdos prieš užsieniečius ir lietuvius“, - auklėjo jie A. Kupčinską.

Į nederamą Kauno mero avalynę dėmesį jau atkreipė ir svečiai iš užsienio bei aukščiausi Lietuvos pareigūnai.

Draugiškų pašaipų A. Kupčinskas sulaukė net iš pačios šalies prezidentės Dalios Grybauskaitės bei premjero Audriaus Butkevičiaus, kai su jais susitiko oficialiuose renginiuose.

„Prisiklausiau visko. Ir iš šalies politikų, ir mūsų kauniečiai laiškus siunčia. Klausia, kodėl nebeaviu batų. Per tą laiką buvau Italijoje ir Lenkijoje. Tai ir ten, matyt, keistai žmonėms atrodžiau. Ko gero, ir Mantui Petruškevičiui (dizaineriui – aut. past.) mano apranga nepatiktų“, - šypsojosi A. Kupčinskas.

Paaiškėjo, jog politikas batų atsisakė ne savo noru. Prieš keletą savaičių, laisvadienį, jis sumanė basomis su vaikais bei draugais pažaisti futbolą. Pramogos baigėsi skausmingai: skilęs pėdos kaulas ir priverstinė medikų globa.

„Susižeidžiau lygioje vietoje. Užkliuvau, kryptelėjau koją ir to pakako. Medikai patarė nešioti įtvarą ir avėti laisvesnę avalynę. Bet kurio atveju gydymas užtruks dar bent keletą savaičių, o sportą turėsiu pamiršti iki pat rugsėjo“, - pasakojo A. Kupčinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas paprasta

viskas paprasta portretas
nedarbingumo lapelis ir visavertis gydymas.kam lyst į akis bunant ligoniu? juk nepakeičiamų nėra.

dalija

dalija portretas
Jei meras būtų su triusikais , tai tikrai nepadoru, o vasara su basutėmis visi turėtų vaikščioti. Aš jį gerbčiau labiau, jei jis sveikas būdamas išeitų su basutėmis. Reikia autis ir nešioti aprangą pagal orus. Aš labiau gerbiu tuos žmonės, kurie turi savo nuomonę ir rengiasi pagal save, svarbu kitiems nekenkti.

ale

ale portretas
sumąstyk ant abiejų kojų "tapkes" apsiaut.Viena būtų bate, o kita gipse-viskas būtų tvarkoj.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių