Pastebėjo pokyčius Panemunės šile: atsirado nauja infrastruktūra

Prie Nemuno vasarojančius kauniečius džiugina nauja sporto ir laisvalaikio infrastruktūra. Miesto atstovai vardija, kad ne tik Panemunėje, bet ir kituose parkuose nuolat atnaujinami įrenginiai, tvarkoma aplinka.

Džiaugiasi gražėjančia aplinka

„Kaip tik po Panemunės šilą važinėjome dviračiais ir matėme naujas krepšinio aikšteles. Taip pat prie paplūdimio yra daugiau suoliukų, dar viena persirengimo kabina, kuri, atrodo, dar kvepia dažais“, – kalbėjo portalo kauno.diena.lt skaitytoja, pasidalijusi ir keliomis nuotraukomis.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Sporto skyriaus vedėjas Tadas Vasiliauskas patikino, kad Panemunės šile įrenginiai, kaip ir kituose parkuose, atnaujinami nuolatos. „Šį kartą tvarkoma ne tik krepšinio aikštelės danga, tačiau ir krepšinio stovai, bus pakabinti nauji tinkleliai“, – nurodė specialistas.

Skaitytojo nuotr.

Ką daro kitur?

Jis informavo, kad atliekant „Trijų mergelių“ tilto kapitalinį remontą planuojama sutvarkyti Biržiškų gatvės ir Panemunės šilo prietilčių prieigas – laiptus ir takus. Čia pat numatyta įrengti dviračių stovus, naujus suoliukus bei kitus mažosios architektūros elementus.

„Visuose Kauno miesto parkuose tvarkome ir atnaujiname infrastruktūrą – vaikų žaidimų aikšteles, treniruoklius, krepšinio, tinklinio aikšteles ir ne tik. Draugystės parke atnaujinta petankės aikštelė, įrengtas papildomas stalo teniso stalas. Škirpos gatvėje įrengta nauja krepšinio aikštelė. Nuolatos tvarkomos ir visos Kaune esančios mūsų įrengtos vaikų žaidimų aikštelės“, – kas dar atnaujinta kauniečių laisvalaikio zonose, komentavo T. Vasiliauskas.

Jeigu jie sulauks susidomėjimo, planuosime tokių treniruoklių plėtrą mieste.

Sporto skyriaus vedėjas teigė, kad Palemone, Stoties gatvėje bus įrengta krepšinio, vaikų žaidimų aikštelės ir treniruokliai, Petrašiūnuose taip pat numatyta įrengti kelias naujas vaikų žaidimų aikšteles bei treniruoklius.

„Santakos parke planuojame įrengti žaidimų aikštelę patiems mažiausiems vaikams, kad parke kokybiškai leisti laiką galėtų ne tik vyresni. Taip pat prie Lampėdžio paplūdimio pastatėme bandomuosius reguliuojamų svorių treniruoklius. Jeigu jie sulauks susidomėjimo, planuosime tokių treniruoklių plėtrą mieste“, – apie mieste atnaujinamą sporto infrastruktūrą kalbėjo T. Vasiliauskas.


Šiame straipsnyje: Panemunės šilasinfrastruktūraatnaujinamos erdvėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Trilitris stiklainis

Trilitris stiklainis portretas
Kauuunas tvarkosi!

nebuciau

nebuciau portretas
as lietuvis jei buciau kazkuo patenkintas , tik blogai,blogai ir blogai

baikit

baikit portretas
Aš tik matau smarkiai besiplečiantį naktinį barą.,Įdomu, tos medinės būdos -pavėsinės suderintos bent su kažkokiu architektu?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių