Pirmokams iš daugiavaikių šeimų – Kauno mero dovanos

Į Kauno miesto savivaldybę penktadienį rinkosi daugiavaikės šeimos. Mokslo ir žinių dienos išvakarėse tradiciškai pasveikinamos gausios kauniečių šeimos, į pirmą klasę išleidžiančios savo atžalas.

Į Kauno miesto savivaldybę penktadienį rinkosi daugiavaikės šeimos. Mokslo ir žinių dienos išvakarėse tradiciškai pasveikinamos gausios kauniečių šeimos, į pirmą klasę išleidžiančios savo atžalas.

„Kiekvienais metais sveikiname pirmokus iš gausių šeimų. Kadangi demografinės tendencijos nėra palankios Lietuvai, labai svarbu tokioms šeimoms parodyti dėmesį, padėkoti tėvams už jų kantrybę ir atsakomybę", – yra sakęs miesto meras Andrius Kupčinskas.

Išskirtinio mero dėmesio ir dovanų daugiavaikės šeimos prieš Rugsėjo 1-ąją sulaukia jau šeštus metus iš eilės. Šįmet mero kvietimo sulaukė 130 šeimų iš visų Kauno mikrorajonų.

„Mielas pirmoke, tikiu, kad skaičiai ir raidės nuo šiol taps tavo geriausiais draugais, mokyklą galėsi vadinti antraisiais namais“, – penktadienį į Vilnių išvykusio Kauno mero žodžius perdavė vicemeras Vasilijus Popovas.

Susirinkusiuosius sveikino ir tarybos narys Kazimieras Nausėda, kuris pats užaugino penkis vaikus.

„Linkiu mamoms ištvermės ir ramybės, būkite savo vaikams pakantesnės, nes ne tik jūs bijote išleisti vaikus į mokyklą, bet ir būsimi pirmokėliai jaudinasi“, – sakė K. Nausėda.

Visiems būsimiems pirmokams buvo įteikta dovanėlė – knyga apie Lietuvos istoriją bei mero sveikinimo raštas.

Mažuosius ir jų tėvelius linksmino Kauno Aleksandro Kačanausko muzikos mokyklos mokinių kolektyvas „Linksmasis Do“, vadovaujamas Jūratės Miliauskaitės. Vėliau visų laukė saldus vaišių stalas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit juokus su tokiomis atrakcijomis

baikit juokus su tokiomis atrakcijomis portretas
teko tokioje šventėje būti grūstis, pirmokui nelabai suvokiami sveikinimai ir viena mintis: greičiau namo :D

Gęda Merui

Gęda  Merui portretas
Bent jau po kuorinę galėjo nupirkti, o ne kažkokią suš....knygiukštę

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
AČIU JUMS VASILIJ POPOV.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių