Policija kviečia į naktines orientacines varžybas „(Įsi)Važiuok Kaune“

  • Teksto dydis:

Kauno policija meta iššūkį naujiems miesto gyventojams – į Kauną studijuoti atvykusiems pirmo kurso studentams. Policijos pareigūnai iš anksto užsiregistravusiems rugsėjo 5 d., 21 val., Kauno mieste surengs prevencines naktines orientacines varžybas „(Įsi)Važiuok Kaune“, ne tik geriau supažindinsiančias su miestu, bet ir priminsiančias pagrindinius momentus, padedančius užtikrinti eismo saugumą.

Anot policijos pareigūnų, rugsėjis pasižymi bene intensyviausiu ir pavojingiausiu eismu metuose. Didesnis eismo srautas, skubėjimas bei atidumo stoka neigiamai veikia eismo saugumą. Tad, anot policijos, šio prevencinio renginio tikslas – padėti į Kauną atvykusiems naujiems miesto gyventojams saugiai įsilieti į judrias gatves, įvairių užduočių metu priminti pagrindines Kelių eismo taisykles, ypač reikalingas didmiestyje, bei tuo pačiu supažindinti su miestu (populiariais ir studentams naudingais objektais), jo gatvėmis. Prie policijos pareigūnų iniciatyvos prisijungė Kauno miesto savivaldybė, Kauno klinikos, „Žalgirio“ arena.

Kas gali dalyvauti? Pirmo kurso studentai (ekipažą turi sudaryti 2 – 4 žmonės).

Ką turėti? Ekipažui reikalingą automobilį, vairuotojui – vairuotojo pažymėjimą.

Kaip užsiregistruoti? Ekipažą policija kviečia iki rugsėjo 1 d. registruotis el. paštu – info@kaunas.policija.lt (būtina pateikti komandoje dalyvaujančių asmenų vardus ir pavardes bei atsiųsti pirmakursio statusą patvirtinančią informaciją iš aukštosios mokyklos).

Dalyvių skaičius ribotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TIK NEREIKIA VISKO SUPLAKTI I VIENA KRUVA

TIK NEREIKIA VISKO SUPLAKTI I VIENA KRUVA portretas
AS PALINKESIU POLICIJIAI KAD JI PIRMIAU IKI GALO ISMOKTU ATLIKTI SAVO TIESIOGINES PAREIGAS ,O LAISVALAIKIU UZSIIMINEKITE KUO TIK NORITE NORS IR NUDU\ISDTU PLEZE AISKINKITE TAISYKLES KAIP NUDISTAMS TEN ELGTIS.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių