Šalyje – vėl COVID-19 atvejų šuolis: o kokia situacija Kaune?

Kauno miesto savivaldybės trečiadienį paskelbtais duomenimis, kurie atnaujinti lapkričio 18-osios rytą, naujų susirgimų koronaviruso sukelta liga per praėjusią parą registruota 197. Šiuo metu šia liga serga 3508 Kauno miesto gyventojų.

Per pastarąsias septynias dienas naujų COVID-19 atvejų mieste padaugėjo 20,34 proc., o per pastarąsias 14 dienų 100 tūkstančių gyventojų tenkančių naujų atvejų priskaičiuota 783,7. Šalies vidurkis tuo pat metu – 740,9 atvejo 100 tūkst. gyventojų.

Iš viso Kauno mieste koronaviruso infekcija iki šiol nustatyta 4311 gyventojų. Iš jų pasveiko 752, mirė – 38 žmonės. Dar 13 infekuotų kauniečių mirčių priežastimi nurodomos kitos ligos.

Po lapkričio 14–16 dienomis buvusio visoje šalyje, taip pat ir Kaune, registruoto sergamumo COVID-19 sumažėjimo, statistinė kreivė vėl šoktelėjo į viršų.

Per pastarąsias 14 dienų naujų užsikrėtimo koronaviruso infekcija atvejų Lietuvoje jau nustatyta 20701. Tyrimų teigiamų atsakymų per paskutines 7 dienų dalis, pagal su COVID-19 susijusios gyventojų ir verslo statistikos duomenis, siekia 14 procentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spec.

Spec. portretas
Nėra to kovido ,tiesiog visame pasaulyje nori atsikratyti ligoniais, nutikusiais žmonėmis ,kurie valstybėms yra tiktai našta.Negydo ligonius,ko pasekoje padaugejo mirčių. Pandemija paskelbta tam, kad artimieji negalėtų lankyti ligonio ligoninėse,kad medikai galėtų pasielgti taip kaip jiems atrodys, ir mirtis nurašo covid 19 virusui.Viskas teisinga,neskundžiama ir pasaulį apvalys nuo ligonių.

iutkaf

iutkaf portretas
Faktui,vaje vaje kokia protinga visažinė matytoja,pasižiūrėk geriau į savo tarpukojį,gal ten tarakonai veisiasi.Tikra šlykštynė.

Plikiui

Plikiui portretas
Ar meras kaltas,kad esi drbilas?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių