Šią savaitę skiepų autobusas kauniečių lauks vienuolikoje stotelių, aplankys ir įmones

  • Teksto dydis:

Epidemiologinei situacijai prastėjant, Kauno miesto savivaldybė kviečia kauniečius ir miesto svečius pasiskiepyti bei įgauti imunitetą. Padvigubėjusios „vakcibusų“ pajėgos rugpjūčio 9–15 dienomis turės „Vaxzevria“ ir „Comirnaty“ vakcinų, taip pat – kelis tūkstančius „Janssen“ dozių. 

Šią savaitę mobilus vakcinavimo centras gyventojų lauks ne tik jau įprastuose sustojimuose, bet užsuks ir į Kalniečių, Dainavos, Šančių bei Panemunės rajonus. Taip pat pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais autobusas kursuos į Kauno įmones. 

Artimiausi maršrutai:

rugpjūčio 9 d. nuo 15 iki 19 val. P. Lukšio gatvė 60, prekybos centro „Iki“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 10 d. nuo 11 iki 18 val. Laisvės alėja, prieš Kauno miesto savivaldybės pastatą;

rugpjūčio 10 d. nuo 10 iki 18 val. Pramonės prospektas 22, prieš Kauno kolegijos pastatą;

rugpjūčio 11 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos ir pramogų centras „Akropolis“;

rugpjūčio 11 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos ir pramogų centras „Mega“;

rugpjūčio 12 d. nuo 15 iki 19 val. A. Juozapavičiaus prospektas 11, prekybos centro „Rimi“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 12 d. nuo 9 iki 16 val. prekybos miestelis „Urmas“;

rugpjūčio 13 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos ir pramogų centras „Mega“;

rugpjūčio 14 d. nuo 9 iki 16 val. prekybos miestelis „Urmas“;

rugpjūčio 15 d. nuo 9 iki 13 val. Rotušės aikštė;

rugpjūčio 15 d. nuo 10 iki 14 val. Vaidoto gatvė 115, prieš Panemunės seniūnijos pastatą.

Į „vakcibusus“ atvykstantys miestiečiai ir užsieniečiai su savimi turi turėti asmens tapatybės kortelę. Registruotis iš anksto nereikia. Karštomis dienomis su savimi rekomenduojama atsinešti buteliuką vandens.

Nepilnamečiai, 12–16 amžiaus vaikai ir paaugliai, į vakcinavimo centrą turi atvykti su tėvais ar globėjais. Jie gali pasiskiepyti „Spikevax“ („Moderna“) ir „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) vakcinomis.

Vaizdo įraše – sveikatos bei švietimo sričių specialistų mintys apie tai, kodėl svarbu naujus mokslo metus pasitikti turint susiformavusį imunitetą.

Skiepų autobusas į miesto įmones vyks reguliariai – pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais. Darbovietėje vakcinuotis norintys verslai gali kreiptis elektroniniu paštu noriuskiepo@kaunas.lt, nurodant skiepytis pageidaujančių darbuotojų skaičių, įmonės pavadinimą bei lokaciją. Turėdami šią informaciją, Kauno miesto poliklinikos medikai ir vakcinavimo maršrutus koordinuojantys savivaldybės specialistai susisieks su atsakingais įmonių atstovais dėl detalių – darbuotojų pageidaujamų vakcinų, patogaus apsilankymo laiko ir datos, padalinių skaičiaus ir kitų klausimų.

Taip pat primename, kad Kauno ledo rūmų vakcinavimo centras gyventojų be išankstinės registracijos laukia pirmadieniais–penktadieniais nuo 15 iki 19.30 val. Pirmoje dienos pusėje Ledo rūmų vakcinavimo centras veikia įprastai – priima per platformą vakcinavimas.kaunas.lt registruotus asmenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

it doze narkomanui

it doze narkomanui portretas
KAD TIK GREIČIAU IR NESVARBU KAIP!..Nereik nei sveikatos patikrinti nei temperatūros pamatuoti, nei spaudimo, nei i6siaiskinti kokios sveikatos problemos Svarbu susivaryti doze BET KUR IR BET KAIP. O jei kas, juk PATS NORĖJAI, PATS ATĖJAI ir jei ką, TAVO BEDOS. BAISU ir šlykštu. Gal vis tik nors minimalu saugumą būtina aprūpinti. MES NE GYVULIŲ BANDA!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių