Suskubkite pasinaudoti „Kauno dienos“ prenumeratos 2024 m. akcija

  • Teksto dydis:

Ar jau pasinaudojote proga savaitgalius ir darbo dienas pradėti nuo naujienų su dienraščiu „Kauno diena“? Jei dar ne, nesnauskite. Iki birželio 30-osios miesto laikraštį kitiems metams galite užsiprenumeruoti už itin patrauklią kainą – 105 eurus fiziniams asmenims ir 114 eurų juridiniams asmenims. Pasibaigus prenumeratos akcijai, įprasta kaina 2024-iesiems bus atitinkamai 138 ir 144 eurai.

Vienas patogiausių būdų užsiprenumeruoti penkis kartus per savaitę leidžiamą „Kauno dieną“ – internetu mano.diena.lt.

Užsisakyti dienraštį galite ir užsukę į redakciją (I. Kanto g. 18, Kaunas), per spaudos platintojus, „Kauno spaudos“ kioskuose.

Dar vienas patogus tradicijos su laikraščiu pratęsimo būdas – išsikirpti bet kuriame „Kauno dienos“ numeryje išspausdintą prenumeratos pasirinktam laikotarpiui kuponą ir pateikti jį „Perlo“ terminale. Prenumeratos kuponai – „Kauno dienos“ klasifikuotų skelbimų puslapyje.

Dienraštį pasirinktu būdu galite užsisakyti ir visiems 2024-iesiems, ir pusmečiui, trims mėnesiams, mėnesiui, tik šeštadieniams, atskiriems likusiems šių metų mėnesiams ar tik šeštadieniams.

Kviečiame toliau tęsti šią draugystę. Laukiame ir naujų prenumeratorių – atraskite laikraščio jūsų namuose, skaitymo žavesį.

Kilo klausimų? Norite pasitarti? Susisiekite su „Kauno dienos“ Platinimo tarnyba tel. +370 37 302 228 arba +370 37 302 244.

„Prenumeruoti ir skaityti „Kauno dieną“ yra daugybės Kauno šeimų tradicija, svarbi įmonių verslo rutinos dalis. Labai vertiname šį pasitikėjimą. Kviečiame toliau tęsti šią draugystę. Laukiame ir naujų prenumeratorių – atraskite laikraščio jūsų namuose, skaitymo žavesį“, – kalbėjo „Kauno dieną“ leidžiančios bendrovės „Diena Media News“ direktorius Tadas Širvinskas.

Dienraštis „Kauno diena“ leidžiamas nuo 1945-ųjų, jame – naujienos apie aktualiausius įvykius mieste, Lietuvoje ir pasaulyje. Laikraščio skaitytojai vertina ir kassavaitinius teminius priedus „Sveikata“, „Ekonomika“, „Santaka“, „Ratai“, „Namai“, „Kauno rajono diena“, „TV Diena“, didžiausią šeštadieninį priedą „Gera diena“.

„Kauno diena“ keturis kartus per metus leidžia žurnalą „Sveikata“, kuris yra skaitomiausias sveikatos temų žurnalas Lietuvoje. Šis leidinys nemokamai pristatomas visiems esamiems prenumeratoriams žurnalo išleidimo dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimonda

Raimonda portretas
"Kilo klausimų? Norite pasitarti? Susisiekite su „Kauno dienos“ Platinimo tarnyba tel. +370 37 302 228 arba +370 37 302 244." Deja nei į klausimus nei pasitarti telefonu neatsiliepiama.Ar tikrai tiek daug prenumeratorių?

Danielius Brikys

Danielius Brikys portretas
2024m 3men
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių