Techninės apžiūros stotis Chemijos pr. uždaryta

Visam laikui uždaryta techninės apžiūros stotis Chemijos pr. Vietoj šios atidaryta nauja, moderni Taikos pr. 

Nuo birželio 1 dienos automobilių techninės apžiūrios stotis Chemijos pr. nebeveikia. Pastatas ardomas, liko tik pagrindinės konstrukcijos dalys. 

„Skelbėme, kad persikeliame, bet dar pasitaiko iš Chemijos pr. atvažiuojančių vairuotojų“, – neslėpė Techninės apžiūros centro direktorius Gintaras Ciegis. 

Kadangi atstumas nuo anksčiau buvusios iki naujosios ne toks jau tolimas, tai vairuotojų nepasitenkinimų direktorius tvirtino nesulaukiantis. 

Pasak G.Ciegio, senosios Techninės apžiūros stoties patalpos jau buvo per ankštos ir nepatogios. Sprendimas keltis į erdvesnes patalpas buvo priimtas senokai, tačiau persikelta tik dabar. 

Naujai įrengtose Techninės apžiūros stoties patalpose esą daugiau patogumų vairuotojams. Vienas jų – galima iš anksto užsiregistruoti. 

Gerokai sumažėjo techninės apžiūros laukiančiųjų eilės, nes įrengtos 4 linijos lengviesiems automobiliams ir dvi linijos sunkvežimiams. 

Artimiausiu metu bus įrengta ekpertizinė linija lengviesiems automobiliams. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gedas

Gedas portretas
Tikrai?? Nejaugi??? Sita zinia normaliuose portaluose pries savaite perskaitem :D O kaunadiene tik dabar prabudo, geda :(. Siaip raso visoki brieda, ypac Klaipedos aktualijas, o kas vyksta Kaune, tenka skaityti kituose portaluose :D O kas nezino kur naujoji stotis, tai vaziuojant taikos pr. pro urmo baze uz autoturgaus desineje :)

kur?

kur? portretas
Na o dabar parašykit kur ji....?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių