Vaikų darželio pašonėje - tikra griuvena

Nors miesto rajonų seniūnijos ragina gyventojus nepalikti likimo valiai nebereikalingų automobilių, kai kuriems kauniečiams tai nė motais. Toks „gražuolis“ „Renault“, prisišliejęs prie vaikų lopšelio-darželio tvoros Žaliakalnyje, skaičiuoja paskutines savo dienas.

Jaunimo aikštėje šis automobilis riogso nuo praėjusių metų rudens. Kaip portalui pasakojo Žaliakalnio seniūnas Bronius Girdauskas, šalia šio į automobilį nelabai panašaus griuvėsio veikia automobilių remonto dirbtuvės.

„Šis automobilis jiems ir priklauso. Savininkas pažadėjo iki  Šv.Velykų sutvarkyti savo mašinos likučius, reikia tikėtis, taip ir padarys“, - vylėsi seniūnas.

Dar vienas prestižinio Žaliakalnio veidą darkantis skaudulys kėpso Minties rate. Iš Vydūno alėjos pasukus į šią nedidukę lanko formos gatvelę prie 31 namo pasitinka sukriošęs „fordas“.

Seniūno duomenimis, mašina priklauso buvusiam profesionaliam krepšininkui Mindaugui Žaliui, dabar žaidžiančiam mėgėjų varžybose.

„Gaila, tačiau šis kaunietis nesutinka geranoriškai patraukti nuo gatvės savo automobilio. Ir policija jau su juo bendravo, ir mes prašom, tačiau jam nė motais“, - tvirtino B.Girdauskas.

Už automobilio nepriežiūrą policija turi teisę bausti mašinos savininką. Baudos pagal administracinių teisės pažeidimų kodeksą po vieno įspėjimo siekia nuo 250 iki 500 litų, jeigu automobilio savininkas jau kartą baustas, jam gali būti skirta bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų su galimu transporto priemonės konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: apleistas automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių