Aliarmas Garliavoje: po sprogimo sugriuvo namas, iš griuvėsių ištrauktas žmogus

  • Teksto dydis:

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba praneša apie grėsmingą įvykį Garliavoje. Yra nukentėjusiųjų.

Pranešta, kad apie 15.30 val. Garliavoje – Kaštonų gatvėje po sprogimo sugriuvo namas. Šis mūrinis vienaukštis su palėpe turėjo 27-ąjį numerį.

Įvykio vietoje dirba visos specialiosios tarnybos.

Pirminiais duomenimis, apie nelaimę Bendrajam pagalbos centrui pranešė kaimynai. Jų pranešimas skambėjo maždaug taip: „Turbūt sprogo dujų balionas – subiro kaimynų namas!“

Regimanto Zakšensko nuotr.

Atskubėjus įvykio vieton, atviros liepsnos nesimatė. Tik iš po griuvėsių rūko dūmai. Namas buvo visiškai sugriuvęs, pradėti griuvėsių atkasinėjimo darbai.

Apie 16 val. iš po griuvėsių ištrauktas sąmoningas 73-ejų metų vyras. Anot Kauno policijos atstovės, išsiaiškinta, kad daugiau žmonių sprogimo metu name nebuvo.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė Eltai sakė, kad ištrauktas ne tik žmogus, bet ir šuo.

„Šunį paėmė policijos pareigūnai, gyvūnų globos tarnyba negalėjo atvažiuoti, nes neturėjo transporto, tai policijos pareigūnai paėmė gyvūną, kažkur jį nuveš“, – sakė ugniagesių atstovė. Ji teigė, kad gaisras nelaimės vietoje nebuvo kilęs.

Anot ugniagesių atstovų, spėjama, kad sprogimas įvykio dėl dujų nuotėkio.

Kiek vėliau papildyta informacija, kad namas buvo plytinis, dengtas šiferiu. Nuo sprogimo išdužo šalia esančių trijų namų langai, dar vieno namo apgadinta tvora. Išdužo šalikelėje stovėjusio automobilio langas. Vandeniu gesintas pradėjęs rūkti kartonas. Rasti du nesprogę dujų balionai.

Antradienį Kauno policijos suvestinėje rašoma, kad nukentėjęs namo savininkas dėl nudegimų gydomas ligoninėje.

Surinkta medžiaga dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

otto

otto portretas
Žmogus pakeitė balioną, bet sujungimų nepamuilino. O kam? Visada taip darė ir visada gerai buvo. Visos saugos taisyklės yra parašytos krauju, tačiau kiti piktybiškai nenori to suvokti, todėl moka turtu ir dažnai gyvybe.

tai gaus du metu

tai gaus du metu portretas
už savo namo sunaikinimą...

<to na

&lt;to na portretas
„Jungle Monkeyz Adventure Golf“ - labai lietuviska ;)))))))
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių