Apie dvigubą ištisinę kirtusį BMW vairuotoją: labiausiai miela, kad posūkį parodė

  • Teksto dydis:

Judriame Kauno Savanorių prospekte užfiksuotas grubus BMW vairuotojo Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimas. 

Sekmadienį „Reidas TV“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas veiksmas paskutinę vasaros dieną, popietę, Savanorių pr. 

Kol vieni vairuotojai kantriai laukė, kada galės pajudėti iš vietos, vienas baltos spalvos BMW vairuotojas nusprendė pabūti gudresnis už kitus. 

Vaizdo įraše matoma, kaip jis lėtai juda pirmyn, o privažiavęs posūkį priešingoje kelio pusėje, nėrė kairėn kirsdamas dvigubą ištisinę liniją. Tiesa, prieš šį manevrą vairuotojas dar parodė posūkį.

„Reidas TV“ vaizdo įrašas

Šis vairuotojo veiksmas sulaukė skirtingos internautų reakcijos. Vieni ragino apie KET pažeidimą pranešti ir policijos pareigūnams, kiti tikino, kad šis vairuotojas niekam grėsmės nesukėlė.

„Ir? Labai sutrukdė? Ar sukėlė pavojų? Kokiais tikslais dėti kamerą sekimui gale? Labiau primena psichologines traumas, nei realią vaizdo registratorių paskirtį“, – BMW vairuotoją teisino Garry.

„Labiausiai miela, kad BMW vairuotojas posūkį parodė“, – sarkastiškai rašė Viktoras.

„Kai posūkį įjungia, tai galima ir atleisti už tą dvigubą ištisinę“, – jam antrino ir Tomas.

„Tikiuosi, į epoliciją irgi įkelta“, – viltingai brūkštelėjo Kristina.

„Kaunas ir BMW. Klasika“, – tarsi apibendrino Imantas.

Kaunas ir BMW. Klasika.

KET nurodo, kad BMW atliktas manevras – grubus pažeidimas. Dviguba ištisinė linija skiria priešingų krypčių transporto srautus keliuose ir draudžia paženklintame kelio ruože važiuoti priešpriešinio eismo juostomis. Šią liniją kirsti draudžiama.

Remiantis KET, transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui padarant kelis grėsmę eismo saugumui keliančius eismo taisyklių pažeidimus, lenkimas vietose, kuriose pagal KET draudžiama lenkti, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant KET reikalavimus, pavojingą situaciją sukėlęs (t. y. privertęs kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitokių veiksmų savo ar kitų žmonių saugumui užtikrinti) užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų, taip pat teisės vairuoti atėmimą nuo 3 iki 6 mėn.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maksas

Maksas portretas
Ožiu gimęs, ožiu ir mirsi

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
BMW tai ne auto marke, tai diagnoze.

Bet tai

Bet tai portretas
kiek komentuoja vergu,pasiilgusiu tijuno ir bizuno! Girdite,mazochistai jus,pirstu i subine daryti! Jus laisve tik per baudas ir kontrole suprantate!? Ar tiesiog esate pasamdyti agituoti tauta,ruosdami chuntos diktaturai ir represijoms!? Kazin,ar ne laikas samoningai daugumai paimti sakes ir priminti sitiems neceseliams,kad is TSRS glebio verzemes visai ne to!?? Trokstate bauduvos ir valdziu teroro - i Baltarusija vis dar bevizis!
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių