Avarija „Megoje“: vairuotoja sumaišė pedalus – „Tesla“ sulindo į vitriną

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą „Megoje“ užfiksuotas neeilinis eismo įvykis.

Policija aiškinasi, dėl kokių priežasčių automobilis „Tesla“ atsidūrė augintiniams skirtų prekių parduotuvės vitrinoje: ar čia vairuotojos „nuopelnas“, ar kokia nors netikėta kliūtis, ar automobilio gedimas.

Portalas kauno.diena.lt gavo skaitytojų nuotraukas, kuriose matoma, kad lengvasis automobilis „Tesla“ įvažiavo į parduotuvę „Kika“, apgadino ir šalia esančios kirpyklos sienas.

„Megoje“ veikiančios parduotuvės „Kika“ vadovė portalui kauno.diena.lt sakė, jog avarija nesukėlė streso parduotuvės darbuotojams.

„Viskas gerai, raminamųjų nereikia. Darbuotojos iš pradžių net nesuprato, kas įvyko, tik nerukus pamatė, kad turime svečių“, – sakė bendrovės „Kika“ Kauno regiono vadovė Aušrinė Ečevarria Zonytė.

Viskas gerai, raminamųjų nereikia.

Ji atkreipė dėmesį, kad avarija nesutrikdė parduotuvės veiklos ir paaiškino, kad automobilis įsirėžė į sektorių, kuriame buvo tarnybinis įėjimas į veterinarijos kabinetą.

„Mes turime įėjimą iš vidinės prekybos centro pusės. Parduotuvės viduje gal persikreipė keli stelažai, tačiau tai netrukdo dirbti. Svarbiausia, kad nenukentėjo darbuotojai – visi sveiki, gyvi“, – sakė A. Ečevarria Zonytė

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie 9 val. gauti net keli pranešimai apie šį eismo įvykį.

„Sulaukėme informacijos, kad automobilis įvažiavo į vitriną. Pareigūnai dirba įvykio vietoje. Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo“, – sakė policijos atstovė.

Anot jos, minėtą automobilį „Tesla“ vairavo blaivi 34-erių moteris. Ji, pirminiais policijos duomenimis, supainiojo automobilio pedalus.

Užpildyta eismo įvykio deklaracija.


Šiame straipsnyje: avarija Megojeeismo nelaimėTeslavitrinarėžėsi į vitrinąsienaavarija LTkika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pėsčioji

Pėsčioji portretas
Tokių durnių keliuose pilna, pilna važiuojančių per žalią. Pamenu buvau gal 8 mėnesį nėščia ejau lauke buvo vasara plius 30,ėjau per žalią šviesą ir išlindo tokia pati debilė ir vos ne nutrenkė, sakau akla nematai a ką darai, tai dar akis drasko vyresni už save 10 metu moterį nėščia, fu gėda kaip amoralu

.

. portretas
tai reikia isimt pedalus, jei ruosiasi toliau vazinet

wow

wow portretas
ir jai toliau leis dalyvaut eisme? nenuostabu, kad kelyje durnynas. kaip aisku ir visur kitur
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių