Avarijos Senamiestyje liudininkai: „Mercedes-Benz“ atskriejo dideliu greičiu

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno senamiestyje, rytinio piko metu, eismą paralyžiavo masinė avarija, praneša LNK.

Šauklių gatvėje susidūrė 44-erių vyro vairuojamas „Mercedes-Benz“, 46-erių vyro vairuojamas mikroautobusas „Volkswagen“ ir automobilis „Honda“, vairuojamas 49-erių vyro.

Automobiliai stipriai aplamdyti, suniokoti. „Mercedes-Benz“ vairuotojas išgabentas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai „Mercedes-Benz“, persirikiuodamas iš vienos eismo juostos į kitą, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kliudė mikroautobusą. Nuo susidūrimo kliudytas ir automobilis „Honda“.

Liudininkai sako, kad „Mercedes-Benz“ nuo žiedo pusės atskriejo dideliu greičiu. Galimai, kad jis apsisuko du kartus. Mikroautobuso vairuotojas bandė stabdyti ir nusuko į kelkraštį, bet smūgio būta itin stipraus.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Įvykio metu visi vairuotojai buvo blaivūs. Policija aiškinasi, dėl ko įvyko avarija. Ne tik alkoholio vartojimas, bet ir nepaskaičiavimas gali lemti tokias masines avarijas. Miestas buvo paralyžiuotas rytinio piko metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Tadas

to Tadas portretas
Šie keliai, kaip ir dauguma kelių Lietuvoje, buvo projektuoti dar tarybiniais laikais kai tokių pikų nebūdavo, o namai čia taip pastatyti tarpukariu ar dar seniau - paveldas. Ar jūs matote galimybę senamiestyje daugiau kelių nutiesti?

nesuprantu

nesuprantu portretas
ar lekdami tokie nepagalvoja kad gyvena tik viena karta, kur nuleksi sitaip skrisdamas?

Tadas

Tadas portretas
Viena avarija ir visas miestas paralyzuotas. Kazkas puikiai projektuoja kelius, eisma. Zino kur tik pasiaurinti, o kur visiskai susiaurinti...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių