Dar vienas Pravieniškių kalinys panoro atlikti bausmę laisvėje

  • Teksto dydis:

Kiauros didžiausios šalyje įkalinimo įstaigos, įsikūrusios Pravieniškėse, sienos praganė dar vieną kalinį. Penktadienio pavakarę paskelbta Pravieniškių 1-ajame kalėjime bausmę atlikusio 34-erių Antono Kučinskio paieška.

Apie tai praneša ir gana skurdokos Policijos departamento suvestinės apie praėjusios paros, kai buvo minima Kriminalinės policijos diena, įvykius šalyje.

Jose teigiama, kad tądien – 15.53 val. Kauno apskrities, kurioms priklauso Kaišiadorių rajonas ir jose esančios Pravieniškės, vyriausiajam policijos komisariatui buvo pranešta, kad į bausmės atlikimo vietą negrįžo minėtas nuteistasis, turėjęs teisę išvykti iš jos be sargybos.

Lietuvos kalėjimų tarnybos interneto svetainėje patikslinama, kad A. Kučinskis, atlikęs bausmę atviro tipo bausmės atlikimo vietoje, negrįžo į ją iš trumpalaikės išvykos. Nesulaukus jo iki privalomo grįžti laiko ir nepavykus susisiekti mobiliuoju telefonu, kurį šios rūšies nuteistieji taip pat gali turėti, ir paskelbta  A. Kučinskio paieška.

Policijos departamento suvestinėse taip pat akcentuojama, kad A. Kučinskio akibrokšto aplinkybes aiškinasi ir jo paiešką vykdo Lietuvos kalėjimų tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rira

Rira portretas
O jiems kas nori grįžta,nenori negrįžta už tai vistiek jam nieko nebus.Tokie įstatymai.Dabar žulikam daugiau teisių nei normaliem žmonėm.

Ne vienas jis toks

Ne vienas jis toks portretas
Tiesiog nesusimokėjo viršininkams.

Polimonas

Polimonas portretas
Jis priverčia pabėgt, ei nesutinki tada gali atsidurti gaidyne, kova su administracija, kidel bega tij is vienos kolinijos o is kitu ne,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių