Garliavoje demaskuotas naminukės „taškas“

  • Teksto dydis:

Kauno rajone, Garliavoje, pareigūnai rado 45 litrus stipraus naminio alkoholio, rusiškų cigarečių, penktadienį pranešė Kauno policija.

Kovo pabaigoje atlikę patikrinimą, pareigūnai 61-erių vyro bute rado ir paėmė 11 įvairios talpos stiklinių butelių, aštuonis vienetus po penkis litrus plastikinių talpų su gelsvos spalvos skysčiu skleidžiančiu alkoholio kvapą ir penkis pakelius cigarečių su Rusijos akcizo ženklais.

Taip pat pas rasta tuščių įvairios talpos stiklinių butelių, butelių kamštelių, plastikinis piltuvėlis, termometras. Kauno rajono gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams dėl panašios nusikalstamos veikos.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, taip pat laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Socialinė darbuotoja

Socialinė darbuotoja portretas
Galimai taip uždirbinėjo lėšas šeimų maršui ?O to rajono deputatu gi išrinko Orlauską , anekdoto '' Karvė'' herojų. Tas anekdotas gi apie jo šeimą , galimai ?

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Gaila dabar koncervatroliai beretės negalės isigyt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių