Iškrypėlį Laisvės alėjoje užfiksavusios kaunietės: šlykštynė!

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį pačioje miesto širdyje praeivius šiurpino iškrypėlis. Ir tai jau ne pirmas toks „vaizdingas pasirodymas“ Laisvės alėjoje.

Šeštadienį portalas kauno.diena.lt sulaukė pasibaisėjusių kauniečių laiško.

„Negalėjome patikėti savo akimis. Pačiame miesto centre, Laivės alėjoje, prie vienos parduotuvės durų sėdėjo vyras ir masturbavosi. Šlykštynė!“ – taip prie atsiųsto vaizdo įrašo rašė viena kauniečių, kuriai teko pamatyti šį vaizdą.

Mobiliuoju telefonu darytame įraše įamžintas iš pažiūros jaunas vyras be kelnių. Tik – su į viršų užkelta maikute ir kepuraite. Tuomet į jį kreipėsi pro šalį ėjusios merginos, bet jis, tarsi nieko aplink negirdėdamas, toliau intensyviai masturbavosi.

„Ką tu čia darai!? Alio, ką tu čia darai!? Iškrypėli tu!“ – vaizdo įraše girdisi jį filmavusios merginos balsas.

Panašu, kad nors nuėjo tolyn, merginos šio reikalo neketino palikti likimo valiai ir apie vyro veiksmus pranešė policijai.

„Įvykis policijos pareigūnams žinomas. Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 3.45 val., gautas pranešimas, kad Kaune, Laisvės al., vyras viešoje vietoje tenkina savo aistrą, masturbuojasi. Į įvykio vietą nuvykus policijos pareigūnams, vyras jau buvo pasišalinęs. Asmuo nustatinėjamas, vyksta aplinkybių patikslinimas“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė.

Taip teigia Administracinių nusižengimų kodekso straipsnis, numatantis atsakomybę už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą, tiksliau – veiksmus, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį. Įkliuvus už tai pakartotinai jau gresia bauda nuo 140 iki 240 eurų.

Kone identiška situacija Laisvės alėjoje buvo įvykusi ir prieš kelis metus. Tuomet savo lytinę aistrą vyras tenkino sėdėdamas ant suoliuko. Ar tai tas pats „herojus“, vėl ištroškęs dėmesio ir grįžęs į miesto centrą, ar dar vienas jo pasekėjas, dabar jau išsiaiškins policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gedas

Gedas portretas
Plaštakei pelna nunešinėja :D

mumu

mumu portretas
ka ten sleikstuli sukele. matyt suskaudo kazkur .. iamzino asmeniniam archyvui ir paskui pasidalino foto. nu dabar mada tokia

gbtl+

gbtl+ portretas
alaus gerti viešoj vietoj negalima , girtam negalima , net ir savo daikčiuką pasitikrinti - ar vietoj negalima - tai kas tada galima , mergom naktį po miestą valkiotis ???
VISI KOMENTARAI 120

Galerijos

Daugiau straipsnių