„Bandau irtis. Nežinau, kada būsiu“: Kaunas paskendo spūstyse

  • Teksto dydis:

„Bandau irtis. Nežinau, kada būsiu“, – tai dažna šio ryto žinutė. Į spūstis pakliuvo daugybė vairuotojų ir keleivių. Kamščiai susidarė įvairiose miesto vietose.

„Avarija ant Kleboniškio tilto Vilniaus link. Nepravažiuojama. Eismas stovi“, – informavo grupėje „Kur stovi policija Kaune“ vienas vairuotojų.

„Iš Šilainių išvažiuoti neina“, – guodėsi kitas vairuotojas ir pyko dėl kelio tvarkymo darbų, dėl kurių uždaryta dalis išvažiavimų iš Šilainių.

Žmonės dalijosi, kad nuo Šilainių (Taubučių) iki O. Ir H. Minkovskių g. važiavo valandą, kai paprastai tokia kelionė trunka ne ilgiau 15-20 min.

 

 

„Visą gyvenimą problemos buvo ties „Mega““. Turbūt ir mūsų proanūkiai ten pat kamščiuose stovės“, – ironizavo kitas internautas.

Spūstis gilina ne tik kelio darbai, dėl jų apribotas arba uždarytas eismas, bet ir vairuotojų neatidumas, avarijos.

„Iš Aleksoto į centrą važiavau 45 min. Visas Vytauto Didžiojo tiltas užsikišęs“, – portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojai ir pasidalijo vaizdais.

Kauno policijos atstovai informavo, kad šįryt pranešta apie avariją ant Kleboniškio tilto, o netoli jo eismą dalinai blokavo sugedusi transporto priemonė.


Šiame straipsnyje: spūstyskamščiaiavarijoseismas Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kelininkam

Kelininkam portretas
Visų kamščių problema-totalus negalėjimas planuotis kelio remonto darbų Kaune ir Kauno prieigose. Antra problema, konkursinis darbų planavimas. 9 forto viadukas remontuojamas jau daugiau nei metai. 90% laiko ten niekas nedirba. Tai kaip tai suprasti? Ar Autokaustai svarbu rasti žmonių išgriebti seną dangą, o toliau kaip Dievas duos....o Matijošius bus nieko prieš@

citrina

citrina portretas
VAIRUOTOJAI NEPAZTTA ZENKLU. PARTIZANU GATVEUE PO ZENKLU STOVI AUTOMOBILIS. ZENKLAS SUSTOTI DRAUDZIAMA.KODEL AS TURIU KISTIS KAI PER DIENA APIE 10 KARTU PRAVAZIUOJA POLICIJOS AUTOMOBILIS IR MARSRUTINIAI AUTOBUSAI. NESUPRANTU

Kaunietis

Kaunietis portretas
Rytais,važiuojant į darbą,matosi,kad devyni iš dešimties vairuotojų minko telefoną. Tai kaip nebus avarijų.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių