Kaune siautęs plėšikas – pareigūnų rankose: nuo kaklų moterims nuplėšė auksines grandinėles

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai atlieka ikiteisminius tyrimus, kuriuose kauniečiui pareikšti įtarimai dėl dviejų analogiškų vagysčių. Įtariama, kad vyras tiesiog gatvėje moterims nuo kaklų nuplėšė auksines grandinėles ir pasišalino.

Gegužės 27 d. popietę moteris nukentėjo Kaune, Savanorių prospekte. Pribėgęs nepažįstamas vyras jai nuo kaklo nuplėšė auksinę grandinėlę ir pabėgo. Padaryta turtinė žala – apie 500 eurų.

Kauno pareigūnams dėl šios vagystės pradėjus ikiteisminį tyrimą, buvo gauta informacija, kad analogiška nusikalstama veika įvykdyta ir pirmąjį birželio 4 d. vakarą. Kaune, V. Krėvės prospekte, prie stovinčios moteris pribėgęs nepažįstamas vyras nuo jos kaklo nutraukė auksinę grandinėlę ir pasišalino. Padarytą turtinę žalą nukentėjusioji įvertino apie 700 eurų.

Atliekant ikiteisminius tyrimus, buvo nustatytas įtariamasis. Jam birželio 13 d. pareikšti įtarimai dėl abiejų vagysčių. Vyras žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas. Jam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Už atvirąją vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Abu ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorė Asta Chramina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Di

Di portretas
Savanoriu pr.as buvau kartu su seserimi .Ejome tryse ,tiesiok pietu metas ,salia pagrindine gatve .Jis jai ir nutrauke ,taip professionaliai ,kad nesuprato net ji pati kelias sekundes.Tiesiok vyru kas stovejo ir lauke aukos.Jis tiesiok labai gerai isidirbes plesti us zmoniu.Ir koks gali buti paleidimas jo ,kad daugiau ka apiplestu

Hm

Hm portretas
Nagus nukapot ir pirštus nupjaut sitam urodui

Aa

Aa portretas
Tai jis laisvėje, jei pasižadėjo neišvykti, tokiems ta tvarka negalioja, jis per tą laiką dar ką apiplėš.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių