Kauniečiai oriai sutiko krepšininkų pralaimėjimą: nedužo nė viena vitrina

„Naktis praėjo gana ramiai. Ir krepšinio varžybų metu, ir po jų nebuvo užfiksuota jokių muštinių, nedužo vitrinos“, – portalui kaunodiena.lt patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Vakarykštė Lietuvos krepšininkų nesėkmė pernelyg nenuliūdino Kauno sirgalių – jie gana ramiai susitaikė su pralaimėjimu Europos krepšinio čempionate ir savo apmaudo neliejo daužydami parduotuvių vitrinas.

„Naktis praėjo gana ramiai. Ir krepšinio varžybų metu, ir po jų nebuvo užfiksuota jokių muštynių, nedužo vitrinos“, – portalui kaunodiena.lt patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Jo teigimu, po krepšinio varžybų maždaug per valandą į areštinę buvo pristatyti du neblaivūs asmenys, girtavę viešoje vietoje.  

Vis dėlto be incidentų neapsieita. Netrukus po vidurnakčio į Savanorių pr. esančio Patrulių rinktinės pastato pirmąjį aukštą užėjo girtas 52 metų vyriškis A. J. N. Jis persisvėrė per budėtojų langelį ir atkišo į pareigūnus pistoletą. Grasindamas nušauti policininkus, įsibrovėlis kita ranka iš kišenės išsitraukė daiktą, panašų į rankinę granatą „F-2“.

Kilus grumtynėms pareigūnai iš chuligano atėmė pneumatinį pistoletą ir granatos imitaciją. Agresyvus vyras buvo uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,5 promilės girtumas.

Dėl šio incidento Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mūsų krepšinio sirgaliai

Mūsų krepšinio sirgaliai portretas
nemoka švęsti. Jeigu laimėjus sidabrą reikia tvarkyti suniokotas gatves, kviestis greitąsias ir policiją, tai baisu net įsivaizduoti, kas būtų, jei laimėtume auksą!

rugile

rugile portretas
visoje Daukanto gatveje buvo isvartyti geliu vazonai. Aisku, geriau negu vitrinos. Pasisodinome nauju geliu...

Zukaitytei

 Zukaitytei portretas
Laimejom, mes LAIMEJOM.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių