Kauno pareigūnams savaitgalį įkliuvo ne vienas neblaivus vairuotojas

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai šį savaitgalį ir toliau Kauno apskrities teritorijoje aktyviai vykdė priemones, skirtas neblaiviems, apsvaigusiems nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojams nustatyti. Taip pat pareigūnai tikrino, kaip vairuotojai naudojasi saugos diržais, vykdė pėsčiųjų kontrolę.

Penktadienį vakare kartu su Panevėžio policijos pareigūnais iš viso buvo patikrintos 747 transporto priemonės, o jų vairuotojams – blaivumas. Du vairuotojai lengvuosius automobilius vairavo vartoję alkoholio. Vienam iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,95 prom., kitam – vidutinis (1,62 prom.). Dar viena vairuotoja taip pat buvo vartojusi alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos – 0,41 prom. Vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės to daryti.

Šeštadienį nuo 19 val. iki vidurnakčio Kauno mieste patikrintos 426 transporto priemonės ir jų vairuotojai. Sustabdytas vienas pradedantysis vairuotojas, kuris, kaip paaiškėjo, buvo vartojęs alkoholio. Alkotesteriu jam nustatyta 0,29 prom. Dar dviem asmenims, vairavusiems transporto priemones, nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,64 prom. ir 0,89 prom. Dar trys vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos – 0,18 prom., 0,20 prom. ir 0,31 prom. Vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės to daryti.

Tiek penktadienį, tiek šeštadienį viešosios tvarkos pažeidimų nebuvo nustatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Čia kaip rusiškame anekdote. Nutarė Brėžnevas su Karteriu susurungti bėgime. Karteris atbėgo pirmas, rusški laikrasčiai parašė -Brėžnevas atbėgo antras o Karteris priešpaskutinis. laikra@
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių