Kauno policijos pareigūnai aiškinasi, kas nesusimokėjo už alkoholinius gėrimus

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Kaip pranešė policija, kovo 3 d. apie 18.30 val. Kaune, A. Kriščiukaičio g., iš prekybos centro pasisavinta alkoholinių gėrimų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojų, atpažįstančių šį asmenį, žinančių jo buvimo vietą ar galinčių suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu +370 700 606 80 arba el. paštu viktorija.palioniene@policija.lt.

Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia as kuris

cia as kuris portretas
niekada nemokus o isgert treba=ypac ryte kai gerkle ir organizmas nepraso o reikalauja

Sveiki

Sveiki portretas
Aš nesumokėjau

Policijai

Policijai portretas
Reikėtų jums susitarti pirma tarp institucijų. Už pranešimus dėl vagysčių, net turint įrodymų mūsų neadekvatūs teismai sugeba žmones nuteisti kaip " šmeižikus". Tai kam žmogui rizikuoti tuo, kad pats iš pranešėjo gali tapti kriminaliniu nusikaltėliu.?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių