Kauno rajone patikrinta beveik 150 vairuotojų

  • Teksto dydis:

Šiandien ryte, nuo 7.30 val. iki 9.30 val., Kauno r., Mastaičiuose, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Lietuvos policijos mokyklos darbuotojais bei kursantais vykdė reidą.

Per dvi valandas iš viso patikrinta beveik 150 vairuotojų, vienas iš jų buvo neblaivus. Vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,64 prom. Šiam vyrui gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Dar trys vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos – 0,13 prom, 0,22 prom. ir 0,36 prom.

Tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau. Alkoholio vartojimas dažnai tampa skaudžių nelaimių kelyje priežastimi, tad policijos pareigūnai vairuotojams primena elgtis atsakingai, rūpintis savo bei kitų eismo dalyvių saugumu kelyje.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 22 eismo dalyviai, kuomet pernai iki gruodžio mėnesio pabaigos žuvo 39. Dar 847 buvo sužaloti, tuo tarpu pernai – 762.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukaa

Lukaa portretas
Galvojau kad mokinasi būsimi policininkai. Kai pamačiau užkardą, tai ir žagtelėjau. Ledas , o užkarda ant "kalniuko". Nu geresnių stabdymui sąlygų ir norėdamas nesurastum.

Sakė bendradarbiai

Sakė bendradarbiai portretas
Mastaičiuose ryte net žalia buvo nuo mentų :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių