Kietai miegojusį vyrą pažadino į butą patekę pareigūnai ir medikai

Iš miego pabudęs Raseinių rajono gyventojas savo bute pamatė medikus ir policiją.

Tarnybos buvo sukeltos ant kojų pamanius, kad vyrui sutriko sveikata.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, sekmadienio pavakarę, 16.31 val., policija ir medikai buvo iškviesti į Ariogalos seniūniją, Butkiškės kaimą.

Buvo gautas pranešimas, kad reikalinga pagalba atidaryti duris, esą viduje esančiam žmogui galimai sutriko sveikata.

Ugniagesiai pasikėlė ištraukiamosiomis kopėčiomis ir pateko į butą. Iš vidaus buvo atrakintos buto durys, įleisti policijos pareigūnai bei medikai.

Viduje buvęs pilietis miegojo.

Dar vienas panašus įvykis spalio pabaigoje užregistruotas Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, Varluvos kaime.

11 val. asmuo informavo tarnybas, kad nuo ryto nesusiekia su maždaug 60-ties metų kaimyne, skambinant niekas nedaro durų, durys užrakintos iš vidaus, viduje loja šuo, kieme stovi kaimynės automobilis.

Pranešėjas įtarė, kad kaimynei galėjo sutrikti sveikata.

Dviejų aukštų kotedžo langai uždari, su grotomis, durys šarvuotos.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai atliko žvalgybą. Moteris duris atidarė pati, jos gyvybei pavojus negrėsė.

Paaiškėjo, kad moteris sėdėjo su ausinėmis prie kompiuterio ir dalyvavo posėdyje, ji negirdėjo kaimyno beldimo į duris.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai gelbėtojai sausį-rugsėjį Lietuvoje atliko ir 10249 gelbėjimo darbus. Palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, kai buvo atlikti 11099 gelbėjimo darbai, šiemet darbų skaičius sumažėjo 7,7 proc. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila mirusių

gaila mirusių  portretas
Ir taip blogai, ir anaip negerai. Vienam neiškvietė, rado negyvą. Kitam iškvietė, galbūt apvogtą, priekurtį, nusilpusį nuvežė į psichiatrinę, ten gydė nuo kovido kol pasimirė. Jei žmonės matytų kiaurai sienų, be reikalo nekviestų.

Chi

Chi portretas
Pas mus gatvėje gal kas antram name dieną šuva vienas namie paliktas ir mašina kieme stovi. O šeimininkų namie nėra. Kas darbe, kas dviračiu važinėjasi, kas kur šiaip išėjęs. Tai dabar visiems duris laužyti? Grįžti namo iš kokio sporto klubo ar parduotuvės, o pas tave durys išlaužtos. Jei tai vagys būtų, tai draudimas nuostolius dengia, o va tokiu atveju?

Beje

Beje portretas
Tas atvejis su moterim, kur dirba iš namų ir dalyvavo posėdyje su ausinėmis, tai panašiau į piktybinį kenkimą nei nuoširdų rūpestį. Tokie ten ir kaimynai jei nežino, kad kaimynė iš namų dirba ir net neturi jos telefono numerio.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių