Kol ugniagesiai visais būdais bandė patekti į butą, ieškomas vyras sėdėjo tualete ir rūkė

  • Teksto dydis:

Antrą dieną iš eilės Kauno ugniagesiai priversti gelbėti piliečius, kuriems pagalbos net nereikėjo.

Kaip praneša Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugpjūčio 10-ąją apie 21 val. gautas iškvietimas į Panemunėje esančią Rasos g.

Pranešėja nurodė, kad negali susisiekti su sūnumi – jis neatidaro durų, neatsiliepia telefonu. Buvo paminėta, kad vyras turi sveikatos problemų.

Į iškvietimą atvykę ugniagesiai gelbėtojai atliko žvalgybą. Kadangi namuose buvo šarvuotos durys, nuspręsta į vidų patekti pro 5-ame aukšte esantį pravirą balkoną. 

Pastačius autokopėčias, ugniagesys gelbėtojas pateko į buto vidų, atrakino duris ir įleido medikus.

Tarnybas ant kojų sukėlęs vyras rastas sėdintis tualete ir rūkantis. Dėl to beldimo į duris esą negirdėjo.

Sapną nutraukė nesusapnuoti pareigūnai

Primename, kad panaši situacija susiklostė ir rugpjūčio 9-osios naktį. Ugniagesiai gelbėtojai sulaukė pagalbos prašymo iš Kauno policijos padėti patekti į V.Krėvės pr. daugiabučio butą. 

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad tąnakt – keliolika minučių po pirmos į Bendrąjį pagalbos centrą kreipėsi moteris, teigianti, kad niekaip negali patekti į šį butą. Ir baiminasi, kad jame turinčiai būti merginai kažkas atsitiko.

Ugniagesiai gelbėtojai iki praviro šio buto trečiajame aukšte lango pasikėlė autokopėčiomis. Ir, kaip teigiama jų suvestinėse, patekę per šį langą vidun, atrakino buto duris ir įleido į jį policiją. Viskas užtruko apie dešimt minučių.

Asociatyvi Evaldo Šemioto nuotr.

Anot policijos atstovės, jos kolegos šiame bute rado minėtą 22-ejų metų moterį, kuri tiesiog kietai miegojo.

„Taigi nėra jokio kriminalo!“ – reziumavo policijos atstovė. Tačiau, ar jūs norėtumėte pabusti tokiomis aplinkybėmis? Ir, ką šiuo atveju dėl to kaltinti?

Kita vertus, ugniagesių gelbėtojų suvestinėse yra buvę ir tokių atvejų, kai, policijos prašymu, buvo išlaužtos buto, kuriame kažko ieškota, durys. Ir tik tada paaiškėjo, kad jame žmonių nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Rasos g,yra Vaišvydavoj.

...

... portretas
pašikt nedavė zmogui ramiai

Kaunietis

Kaunietis portretas
Teisybę pasakius,su tuo rūkymu visai jau nukvako,tuoj rūkymas bus nacionalinė šalies problema,ir pavojus LR saugumui!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių