Narkotikų platintojai 15 kg „žolės“ slėpė miške (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai sausio 19 d. viename iš Kauno rajone esančių miškų, užkastose slėptuvėse, rado apie 15 kg galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų – kanapių.

Tyrimo metu sulaikyti du Kauno apskrities gyventojai. Kratų metu pas įtariamuosius rastos didelės pinigų sumos – pas vieną įtariamąjį gyvenamojoje vietoje rasta apie 11 tūkst. eurų, galimai narkotinių medžiagų kanapių bei vakuumavimo aparatas ir jam skirta plastikinė plėvelė (galimai narkotinių medžiagų pakavimui) bei tušti plastikiniai paketai, kurie skleidė aitrų specifinį kvapą. Pas kitą vyrą rankinėje rasta taip pat nemaža grynųjų pinigų suma. Vienas iš įtariamųjų asmenų teisėsaugai jau žinomas, teistas.

Teismas tenkino tyrimui vadovaujančios prokurorės prašymą abiem įtariamiesiems paskirti griežčiausias kardomąsias priemonės – suėmimus. Vienas iš įtariamųjų suimtas ilgiausiam – 3 mėnesių laikotarpiui, kitas – 2 mėnesiams.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliu kiekiu. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Narkosha

Narkosha portretas
Kai nori tai ir randa, o šiaip tai nelabai ir nori pajudinti storas subines

Kol istatymai tokie

Kol istatymai tokie portretas
Tol "mafijozai" bizni daro... seniau samagona virė visur miškuose o dabar... baisu. Bausti tokius po 10metu. Nes jie tikrai žino kas per biznis ir ar apsimoka.

Alvydas

Alvydas  portretas
Kaip sako valdantieji tai tik ŽOLYTĖ !!! LABAAAI NEDIDELIS KIEKIS !!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių