Neeilinė avarija Kauno senamiesčio sankryžoje: vieną vairuotoją globojo angelas, kitą – velnias?

  • Teksto dydis:

Vėlų ketvirtadienio vakarą Šv. Gertrūdos ir Birštono gatvių sankirtoje vienas vairuotojas, klūpodamas prie savo automobilio „VW Passat“, nuvertusio šviesoforą, galimai kalbėjosi su neaiškios kilmės mistinėmis būtybėmis. Kitas, įkėlęs įrašą apie tai į socialinį tinklą „Facebook“, dėkojo angelui sargui, išgelbėjusiam jam gyvybę.

Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinės apie šį įvykį praneša santūriai: „22.44 val. gautas pranešimas, kad Šv. Gertrūdos ir Birštono sankryžoje į šviesoforą atsitrenkė automobilis. Ar yra prispaustų, neaišku – vairuotojas neišlipa. Atvykus į įvykio vietą, prispaustų asmenų nebuvo. Atjungtas šviesoforą nuvertusio „VW Passat“ akumuliatorius.“

Remiantis minėtu į socialinį tinklą „Facebook“ įkeltu vaizdo įrašu, „VW Passat“ vairuotojas laukan išlipo pats. Ir dar kurį laiką klūpojo ties atidarytomis vairuotojo durelėmis, pro kurias galėjo ir išvirsti, nežinia, ar nepajėgdamas iš karto atsistoti, ar kažkam melsdamasis.

Feisbuko vaizdo įrašas

Šį vaizdo įrašą lydi iškalbingas kito vairuotojo, galimai nervingai vaikščiojančio aplinkui, komentaras: „Diena, kai angelas sargas budėjo man ant peties... Jeigu būčiau nesustojęs paimti šeimynos, tos 60 sekundžių būtų man lemtingos... Išsiplėtę vyzdžiai pasako daugiau nei reikia...“

Uniformuotų angelų sargų, mininčių savo profesinę šventę spalio 2-ąją, atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad jos kolegos pradėjo administracinę teiseną dėl eismo įvykio, kurio metu apgadintas turtas – šviesoforas. Ir dar laukiama po šio įvykio automobilio „VW Passat“ vairuotojui atlikto testo dėl galimo narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimo atsakymo, po kurio gali būti pradėtas ir ikiteisminis tyrimas. O to imtasi, nes minėtas 23-ejų metų asmuo, deklaravęs gyvenamąją vietą Vilniuje, įvykio vietoje elgėsi neadekvačiai, sunkiai orientavosi, negalėjo paaiškinti, kas įvyko. Nors davus jam pūsti į alkoholio matuoklį, šis rodė nulius.

„VW Passat“ vairuotojo elgesys įvykio vietoje lėmė ir tai, kad atlikus minėtą testą, jis buvo nuvežtas į specifinės paskirties gydymo įstaigą. Kitokios medikų pagalbos jam nereikėjo, nes jis, pirminiais duomenimis, šio įvykio metu fiziškai nenukentėjo.

Anot policijos atstovės, šis asmuo jos kolegoms žinomas dėl kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Tačiau šie buvo kur kas menkesni ir įvertinti tik baudomis.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTneadekvatus vairuotojasavarija Kauno centreŠv. Gertrūdos ir Birštono gatvių sankirta

NAUJAUSI KOMENTARAI

zz

zz portretas
Sioje vietoje reikia statyti vidutinio greicio matuokli

Q

Q portretas
stovėtu trikojis - išgelbėtu visus

Anonimas

Anonimas portretas
Ar teisybė,kad MERAS faraono obeliską perkels po savo kabineto langais, kad galetų priminti, kai buvo FARAS.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių