Neeilinis incidentas Aleksote: už ką nepilnamečiui sulaužytas žandikaulis?

  • Teksto dydis:

Portalas kauno.diena.lt pabandė plačiau pasidomėti padidinto skaitytojų dėmesio sulaukusio savaitgalio incidento Aleksote – Kiečių gatvėje, per kurį, pirminiais duomenimis, pėsčiojo buvo sužalotas keturiolikmetis motorolerio vairuotojas, kuriam prireikė net stacionarios medikų pagalbos, aplinkybėmis.

Kaip jau pranešta, tai įvyko sekmadienį – apie 16.15 val., kai nenustatytas vyras spyrė į motorolerį, kuriuo važiavo šis nepilnametis. O jam nukritus, dar trenkė į veidą. Panašu, kad šio smūgio metu keturiolikmečiui ir buvo sulaužytas žandikaulis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas kol kas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, už kurį gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba net laisvės atėmimas iki trejų metų. 

Nors šiandien iki pietų dar niekam įtarimai dėl šio nusikaltimo nebuvo pareikšti, portalo kauno.diena.lt kalbinti teisėsaugininkai leido suprasti, kad tai – tik laiko klausimas. Jeigu įtariamasis – ir ne vietinis, tai jis turėjo būti kažkieno iš vietinių svečias.

Sprendžiant iš skaitytojų komentarų, ne vienas linkęs teisinti įtariamąjį, kurį esą keturiolikmetis galėjo išvesti savo motorolerio birbinimu iš kantrybės ar net savo neatsargiu arba net cinišku elgesiu išprovokuoti tokį atsaką į savo veiksmus. Tačiau ar tai pateisina jėgos prieš fiziškai silpnesnį panaudojimą? Jau nekalbant apie šio smurto pasekmes – anot medikų, sulaužytą žandikaulį.

Pirminėje informacijoje apie šį incidentą, kuri, panašu, kad parengta pagal nukentėjusiojo pasakojimą, jokios užuominos, jog įtariamasis buvo neblaivus, nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Z

Z portretas
Nelaukė kol su pirda jį padarys neįgaliu, pirmiau padarė pustvarkę. O ką daryt, jei pvz. atlekia į einantį perėja su paspirtu ar pirda ir tiesiai trenksis į naujagimio vežimėlį.

X

X portretas
Labai gerai pasielgė juk šia pėščiūjų perėja to policija nepasstebi jiems normalu

Nu

Nu portretas
Jeigu 6is pacanas būtų vairavęs normalų savo tėvo BMV nebūtų turėjęs problemų. O dabar jis jų turi.
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių