Neeilinis saulėlydis Vičiūnuose: kartu su keistuoliu jį palydėjo ir visos specialiosios tarnybos

  • Teksto dydis:

Viena iš užsitęsusios kaitros aukų ar nepataisomas romantikas? Toks klausimas kilo Kauno specialiosioms tarnyboms, skubėjusioms sekmadienio vakare į buvusią vandenvalos teritoriją Vičiūnuose gelbėti ant gyvenimo ir mirties ribos, kaip teigė susijaudinęs įvykio liudytojas, balansuojančio keistuolio.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba praneša, kad išsiuntė savo pajėgas į Elnių gatvę, 20.23 val. gavusi vietinio gyventojo pranešimą apie minėtoje teritorijoje į aukštos įtampos stulpą įlipusį ir ten apie 30 metrų aukštyje vaikštantį vyrą.

Per kelias minutes pasiekus įvykio vietą, konstatuota, kad be kolegų aukštalipių įtariamo savižudžio nepasiekt. Belaukiant, kol jie atvyks, skubiai iškleista oro pagalvė.

Tačiau viskas baigėsi tuo, kad išsišokėlis, išvydęs tokią sumaištį, nulipo į apačią pats. Ir, kaip teigiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, buvo perduotas policijai bei greitosios pagalbos medikams, kuriuos Bendrasis pagalbos centras taip pat išsiuntė į šio įvykio vietą.

Tačiau, pasak Kauno policijos atstovės, ši istorija neturės jokio teisinio tęsinio, nes specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlęs 1984 m. gimęs asmuo visų nuoširdžiai atsiprašė. Jis tikino tenorėjęs tokiu būdu palydėti saulėlydį ir nemanęs, kad tai gali sukelti tokią sumaištį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Tikrai kad šūdo gabalas tas sukriošęs krabas matijošius

As

As portretas
As noriu pasakyti,jog čia labiausiai medikai reikalingi buvo........

hmm

hmm portretas
dabar pasibjaurėjimą turėtų kelti Kasčiūniškės ?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių