Nelaimė Kaune: medikai ir ugniagesiai gelbėjo į kavinės lauko skėtį pirštą įkišusią 4-metę

Kaune sekmadienį susižalojo pirštą į kavinės skėčio laikiklį įkišusi mažametė, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 13.12 val. gautas pranešimas, kad Romo Kalantos gatvėje mergaitė į lauko skėtį įkišo pirštą ir negali ištraukti.

Paaiškėjo, kad mažametė (4 m.) į lauko kavinės skėčio metalinio laikiklio ertmę buvo įkišusi pirštą. Metalo žirklėmis iškirpta laikiklio metalo dalis, tačiau piršto ištraukti nepavyko. Medikai mergaitę išvežė į Kauno klinikų Vaikų traumų priėmimo skyrių.

Kaip skelbė PAGD, klinikose bendromis medikų ir ugniagesių pastangomis pavyko nukirpti metalinę dalį ir mažametės pirštą išlaisvinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulė

Saulė portretas
Dbr.vaikams leidžiama viskas nežiūri tėvai,taip reikia.Daugiau priž.reikia ypač kavinėse,kad netrukdytų kitiems dar lankytojams,nes daro ka nori

Taip pat - mama!

Taip pat - mama! portretas
Kokia gėda nuo tokių komentatorių! Intelektas kaip vištos! Vaikai mylimi, prižiūrėti taip pat žinokite įkiša pirštus ir į duris ir į stalčius ir prisiveria ir prisipaudžia ir pergriūna ir nusibrozdina ir gūzą įsistato net kaulus susilaužo! Vaikas įkišo pirštą į skylutę, vajėėė, kam čia atrodo jog tragedija? Kuriam čia atrodo nenormalu ir kad vaikas neprižiūrėtas? Komentatoriai tikriausiai sėdi savo kaime, nemate toliau nieko savo tvarto ir 5 kaimynų su raudonom nosim! Komentuoja kaip pasaulis jų atžvilgiu atrodo turėtų suktis pagal savo asmenines patirtis! Tiesiog GĖDA!

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia buka LT.tauta, trūksta žodžių, gal tie kauniečiai jau traukia žolytę pilnu tempu. Iki ko nusirito su žolytės pagalba. gėda!
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių