Ne vieno kyšio paėmimu įtariama pareigūnė sulaikyta su įkalčiais

  • Teksto dydis:

Piktnaudžiavimu tarnyba įtariama dar viena Kauno apskrities policijos pareigūnė – antradienį savo tarnybiniame kabinete su įkalčiais sulaikyta septyniolikos metų tarnybos stažą turinti Jonavos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, ši pareigūnė buvo kolegų iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Imuniteto valdybos akiratyje ne vieną dieną.

Ji buvo sulaikyta antradienį priešpiet. 

Nors ši vyresnioji tyrėja, nagrinėjusi administracinių nusižengimų bylas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų, įtariama sistemingu kyšininkavimu, jai skirta švelnesnė už suėmimą kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Tačiau ji trims mėnesiams nušalinta nuo tarnybos.

Portalo duomenimis, pareigūnė įtariama paėmusi mažiausiai kelis kyšius už Kelių eismo taisyklių pažeidėjams palankius sprendimus jų administracinių nusižengimų bylose. Kyšių sumos – dviženklės-triženklės.

Kauno AVPK, to paties antradienio pavakarę išplatinusi pranešimą apie jų pareigūnės sulaikymą bei nušalinimą nuo tarnybos, akcentuoja, kad komisariato vadovai neteisėtų pavaldinių veiksmų netoleruoja ir juos vertina principingai. Vidaus kontrolės priemonės komisariate vykdomos nuolat ir toliau bus aktyviai atliekamos.

Apie neteisėtus pareigūnų veiksmus galima pranešti Kauno AVPK anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 37) 303 050 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asilui anonimui

asilui anonimui portretas
kažko tai neteko pastaruoju metu girdėti apie girtus pagautus teisėjus. Prokurorą sulaikė, taip. bet tu bambuk teisėjo nuo prokuroro neskiri. O kas dėl atsakomybės, tai paprastas veikėjas gauna baudą ir teises atima už vairavimą girtam, o pareigūną, be visų šitų bausmių, dar ir iš darbo išmeta. taip kad neklykauk tuščiai ir nesek pasakų.

tam-anonimuj-Ant piniginiu banknotu ,kaip ir

tam-anonimuj-Ant  piniginiu  banknotu  ,kaip  ir   portretas
ant by......o gali but aibe pirstu antspaudu ,visiskai neatitinkanciu ju turetojo pirstu antspaudus....

Anonimas

Anonimas portretas
bet ant paketo turetu buti jos pirstu anspaudai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių