Žmogžudystė Savanorių prospekte: sulaikytas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį buvo sulaikytas įtariamasis jauno vyro nužudymu Kaune, Savanorių prospekte.

Kaip pranešė policija, 17.30 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai, dirbdami kartu su kolegomis iš Specialios parengties skyriaus, Marijampolės apskrityje sulaikė anksčiau teistą 34 metų kaunietį, kuris, kaip įtariama, liepos 5 d., apie 23.30 val., Savanorių prospekte nužudė 27-erių vyrą.

Pirminiais duomenimis, vyrai pažįstami nebuvo.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovas teigė, kad sulaikomas vyras pareigūnams nesipriešino. 

„Jis buvo adekvatus, su pareigūnais bendravo“, – teigė policijos atstovas.

Įtariamojo ieškojo gausios pareigūnų pajėgos.

Šiuo metu įtariamasis – areštinėje.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį Kalniečiuose, Savanorių prospekte, kaip įtariama, padurtas žmogus. Nelaimėlį dar bandė gaivinti ir pareigūnai, ir medikai. Deja, jų pastangos buvo bevaisės.

Liudininkai portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad apie 23.30 val. jie matė, kaip vyras Savanorių prospekte, ties „Neo Kaunu“, blaškėsi po kelią, bandė sustabdyti pro šalį važiuojančius automobilius.

 

 

„Negirdėjau, kad jis būtų šaukęsis pagalbos, maniau, kad gal ko pavartojo, dėl to ir blaškosi po kelią. Naktį Savanorių prospekte nėra intensyvus eismas, tačiau vis tiek buvo keletas avarinių situacijų, vairuotojai kelis kartus pristabdė, kai kas signalizavo, kiti apvažiavo tą vyrą“, – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Jis nurodė, kad lyg kitas žmogus iš pradžių taip pat stovėjo, bet netrukus atsisėdo ant šaligatvio. Vieną automobilį nelaimėlio draugui pavyko sustabdyti.

Liudytojas pasakojo, kad specialiųjų tarnybų atstovai nieko nelaukdami pradėjo gaivinti, daryti širdies masažą ant šaligatvio gulinčiam žmogui. Deja, jo gyvybės išsaugoti nepavyko.

Šeštadienį Policijos departamentas pranešė, kad nelaimėlio kūnas buvo nusėtas durtinėmis-pjautinėmis žaizdomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kindziuliui

Kindziuliui portretas
Nesvaik lope

Kindziulis

Kindziulis portretas
Ir koks slykstyne gali nesiotis su savimi peili? Tarsi telefona. Paviesinkit ta issigimeli, kad ir kiti jo saugotusi, nes is kalejimo vistiek paleis

Hm

Hm portretas
Tai kriminalai sulaike ar budrus pasieniečiai beieskodami budulaju?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių