Prabilo nuo A. Ulvido nukentėjusios mergaitės šeima: jos gauna saldainių, nuo kurių aptemsta protas

  • Teksto dydis:

Jau 15 metų – būtent tiek laiko nepilnametes mergaites savo veikla žaloja liūdnai šalyje pagarsėjęs Algimantas Ulvidas. Vyras jau net kelis kartus buvo suimtas, tačiau jį ginantys velniškai brangūs advokatai nuolatos laimi. O tuomet šis vyras, be kelnių šokantis prieš paaugles mergaites, ir vėl paleidžiamas į laisvę.

Šį antradienį, pirmojoje naujojo sezono TV3 laidoje „Prieš srovę“, apie jį išgirsime ir dar daugiau. Laidoje ne tik atvirai prabils nukentėjusios mergaitės tėvai, atskleisiantys dar niekur neviešintas detales, bet savo nuomone pasidalins ir žinomo šalies dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Ąžuolas, kuris stipriai prisidėjo prie to, kad A. Ulvidas būtų sustabdytas.

Šiandien nuo A. Ulvido nukentėjusio 13-metės Dovilės (vardas pakeistas) mama neslepia – sunku patikėti, kad visoje šalyje puikiai žinomas vyras savo nusikalstamą veiklą vykdo jau 15 metų. O dar baisiau tai, kad teisėsauga į tai žiūri nerimtai. Juk A. Ulvidas ne tik visuomet nugali teismuose, bet ir paleistas į laisvę kartoja tą patį. Ir, galimai, tą daro netgi ne vienas. Todėl viešumas, anot nukentėjusios paauglės mamos, yra vienintelis likęs kelias.

Laidos žiūrovai išvys atokią poilsio aikštelę miške visai netoli Kauno, kurioje, anot nukentėjusios mergaitės Dovilės mamos, visai neseniai, net kelis kartus per savaitę, užsukdavo vienas ir tas pats automobilis. Iš jo išlipdavo pats A. Ulvidas, o vėliau – ir 2-3 nepilnametės, kurių amžius siekdavo daugiausiai 15 metų. Tačiau baisiausia detalė, kurią atskleis moteris, yra ta, kad bene kiekvieną kartą, vyriškis čia, į atokų mišką, atsiveždavo vis kitus vaikus. O galimai ir pats atvykdavo ne vienas.

„Mergaitės iš jo gauna ir kažkokių saldainių, nuo kurių aptemsta protas. O kitos mergaitės, anot mano dukros, yra pasakojusios, kad jas vežė ir pas kitus dėdes, kurie laidė frazes apie tai, kuri yra „gera“, – pasakoja nukentėjusiosios mama.

Mergaitės iš jo gauna ir kažkokių saldainių, nuo kurių aptemsta protas.

Tad ar gali būti, kad pedofilų klanas Lietuvoje nėra tik pramanas? Juk kaip kitaip niekur nedirbantis, prieš vaikus kelnes nusimaunantis vyras, šiandien turėtų tiek pinigų brangiausiems advokatams? Kas, kodėl ir už kokias paslaugas šį vyrą finansuoja? Ar gali būti, kad A. Ulvidas tenkina ne tik savo aistras su paauglėmis, bet, galimai, ir ieško naujų aukų savo draugams?

O štai pats A. Ulvidas sako nesuprantantis, kas, kam ir kodėl nepatinka, kad jis vis nusimauna kelnes prieš 13-14 metų mergaites. Vyras visuomenę kaltina tamsumu ir siūlo pasiskaityti „Google“, kas iš tiesų yra pedofilija...

Vis dėlto ne visi yra tokios pat nuomonės. Nukentėjusios mergaitės tėvai prieš šį vyrą teismuose kovoja jau beveik metus. Tačiau iš tiesų, Dovilės tėvai kovoja ne tik dėl savo 13-metės dukters. Jie kovoja ir dėl visų kitų vaikų, kad šie ateityje būtų apsaugoti ir nematytų šokiruojančių A. Ulvido šokių bei negirdėtų jo prašymų kartoti gašlias frazes.

O laidos žiūrovai jau šį antradienį sužinos ir kitą detalę – kad Dovilės tėtis yra būtent tas vyras, kuris, pamatęs A. Ulvidą vienoje Kauno degalinėje su kita savo auka, jam nestipriai trinktelėjo į veidą.

Tačiau labiausiai žiūrovus nustebins į įvykio vietą atvykusių pareigūnų, o vėliau – jau ir teisėsaugos reakcija. Mat nors A. Ulvidui nieko blogo nenutiko, šį kartą į teisiamųjų suolą teko sėstis ne jam, o nuskriausto vaiko tėvui. Ir niekam nebuvo įdomu, kad tos pačios dienos ryte, kai įvyko incidentas, teismas A. Ulvidui buvo apskritai uždraudęs artintis prie vaikų...

O tam, kad jis galėtų turėti gerą advokatą ir apsiginti, pinigus kaip auką ėmė rinkti garsaus šalies dainininko Ž. Žvagulio sūnus Ąžuolas. Dovilės tėvai, auginantys dar du vaikus, gero ir brangaus advokato patys pasisamdyti negalėjo – šeimai trūksta lėšų. Tačiau padedami pilietiško žinomo vyro, vos per 14 valandų nuo to laiko, kai buvo pradėta pagalbos akcija, Dovilės tėčio advokatui surinkta 4000 eurų.

„Turiu gerą vaizduotę, todėl padėjęs save į tą situaciją, ir pats apie tai kalbu sunkiai. Bandau sulaikyti emocijas, bet jei būdamas tėvu tai pamatyčiau, aš nežinau… Kai kas nors paliečia tavo vaiką, užeina tam tikra psichozė. Net ir apie tai skaitant man dreba rankos, verda kraujas“, – neslepia Ą. Žvagulis.

Kodėl teisme Dovilės tėčio poelgis, kai jis trenkė Ulvidui į veidą, vadinamas „iš chuliganiškų paskatų“? Kodėl teisėsauga nuolat leidžia šiam vyrui palikti teisiamųjų suolą ir iškart kartoti savo šokius, arba kitaip – nepilnametes žalojančią veiklą? Kas apmoka šio vyro brangių advokatų sąskaitas ir ar gali būti, kad A. Ulvidas veikia ne vienas?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karolis

Karolis portretas
Nesusodins ju nes teisesaugoje per daug tokiu paciu iskrypeliu turime, labai gaila bet reikia pripazinti kad Lietuva tiesiog puva is vidaus

...

... portretas
bais idomu, o kaip tos mergaites sutiko dede ir kaip jos aukletos, kad saldainius valge? cia niekam nekilo klausimu?

akla temidė

akla temidė portretas
..tačiau jį ginantys velniškai brangūs advokatai nuolatos laimi...? o tai pigūs advokatai ? negali to pačio pasakyti?
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių