Pakaunės gyventojo nuotykiai: iš moterų rūbinės – į lošimo namus, o tada – į areštinę

  • Teksto dydis:

Kauno policija pranešė karštais pėdsakais sulaikiusį Kauno rajono gyventoją, antradienio vakare įsibrovusį į moterų rūbinę mįslingame Veiverių gatvės objekte. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, viskas vyko Aleksote esančioje parduotuvėje „Senukai“, o iš ten išneštas grobis liko greta esančios „Maximos“ bazės lošimo namuose.

Pranešama, kad į apvogtos parduotuvės tarnybines patalpas, tiksliau – jų moterų rūbinę, buvo įsibrauta tarp 18.20-18.30 val.

Atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad išlaužtos 23 persirengimo spintelės ir iš jų pasisavinti įvairūs daiktai.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, ilgapirštį domino tik pinigai, tačiau kartu su jais buvo pagrobti ir asmens dokumentai, buvę piniginėse.

Pirminiais duomenimis, bendra pagrobtų pinigų suma – 130 eurų. Ilgapirštis teigia juos netrukus pralošęs greta esančioje „Maximos“ bazėje, o dokumentus išmetęs.

Jis nustatytas, peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Ilgapirštį, kuris jau buvo žinomas policijai, pirminiais duomenimis, – už panašius darbelius, atpažino patys pareigūnai.

31-erių Luko U. namuose, esančiuose Garliavos apylinkių seniūnijos Rinkūnų kaime, policija pasirodė ir prikėlė jį iš miegų po dešimties valandų – apie 4.20 val. nakties. O atlikę ten kratą, rado ir, kaip įtariama, narkotinių-psichotropinių medžiagų. Pirminiais duomenimis, – kanapių, dėl ko pradėtas ikiteisminis tyrimas ne tik dėl vagystės įsibrovus į patalpą, bet ir dėl neteisėto disponavimo kvaišalais savo reikmėms.

Praleidęs likusią nakties dalį areštinėje ir prisipažinęs per apklausą, kad apsivogė, patekęs į minėtą rūbinę, kurios durys, kaip paaiškėjo – nerakinamos, per prekybos salę, įtariamasis šiandien paleistas, nes gailėjosi dėl savo poelgio. O gailėtis tikrai yra dėl ko – už vagystę gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas net iki šešerių metų, už kvaišalus – bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nausiedianc

Nausiedianc portretas
to "o tai" todėl kad vyrų rūbinėj gali tik "delninuką" kokį rast, o ne "fanieros" dėl Tetrahidrokanabinoliaus...

senas kavenskas

senas  kavenskas portretas
,,..antradienio vakare įsibrovusį į moterų rūbinę MĮSLINGAME (!) Veiverių gatvės objekte...'' tai gal galima konkrečiau ? nelegalus viešnamis ar pirtis su ,,laimingomis pabaigomis'' ? :)))

Jau kalba

Jau kalba portretas
Kad ta muzika pagaidino??
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių