Pareigūnai sučiupo Kaune senolę apvogusį paslaugų „geradarį“: kaltę pripažino pats

  • Teksto dydis:

Vasario pradžioje Kaune, A. Juozapavičiaus prospekte, paslaugaus „geradario“ buvo apiplėšta garbaus amžiaus moteris. Po dviejų savaičių Kauno pareigūnai sučiupo vyrą, pasisavinusį iš senolės piniginę su joje buvusiais pinigais ir dokumentais.

Dėl nusikaltimo prisipažino

Pasak policijos, anksčiau teistas 38 metų kaunietis prisipažino vasario 6 dieną Juozapavičiaus prospekte įvykdęs minėtą nusikaltimą, kurio auka tapo garbaus amžiaus moteris. 

Jam buvo įteiktas pranešimas apie įtarimą. Vagišiui gresia bauda, areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Artimiausiu metu tyrimą vykdantys pareigūnai prokurorui ketina perduoti ikiteisminio tyrimo medžiagą.

Sutiko parduotuvėje

Primename, kad minėtos vasario dienos rytą senolė pasakojo ėjusi į kulinarijos gaminių parduotuvę. Joje esančiame šaldytų produktų skyriuje sutiko nepažįstamąjį, kurio pasiteiravo, ar skanūs čia parduodami cepelinai, ir trumpai šnektelėjo.

„Kai išsirinkau produktus, nuėjau pas kasininkę susimokėti. Mačiau, kad ir jis buvo netoliese. Kai susimokėjau ir išėjau iš parduotuvės, minėtas vyras vėl prie manęs priėjo“, – dieną, kai buvo įvykdyta vagystė portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo garbaus amžiaus moteris.

Pasak pašnekovės, nepažįstamasis pernelyg nuo jos nenutolo, nors kaunietė jau žingsniavo link netoli esančios vaistinės „Camelia“. 

Pasisiūlė padėti

„Vaikštau su lazda, o iš paskos vežiausi pirkinių krepšį ant ratukų. Kai žengiau pirmą žingsnį laiptais, vedančiais į vaistinę, tas vyras pasisiūlė užnešti mano krepšį. Jis jį paėmė, bet man dar nespėjus užlipti ant antrojo laipto, mane persmelkė negera nuojauta. Žvilgtelėjau ir pamačiau, kad nepažįstamasis staiga atitraukė ranką nuo mano pirkinių krepšio ir pradėjo bėgti“, – tada prisiminė kaunietė.

Kaip pasakojo moteris, minėtas vyras pačiupo jos raudonos spalvos piniginę, buvusią pirkinių krepšyje, nes galimai matė, kai ji ją ten įsidėjo, ir nubėgo į Audėjų gatvę. Įvykio metu praeivių esą beveik nebuvo, tačiau moterys, sėdėjusios viešojo transporto stotelėje, kaunietei sakė mačiusios sprunkantį vyrą, kuris buvo apsivilkęs juodą striukę, džinsus, o galvą dengė tamsiu gobtuvu.

Pašnekovės teigimu, pavogtoje piniginėje buvo apie 32 eurai, asmens tapatybę liudijantys dokumentai, pensininko pažymėjimas ir įvairios nuolaidų kortelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maja

maja portretas
Kodel ideta senoles nuotrauka, o ne vagies???????

taip taip

taip taip portretas
tapatybes kortele reikalinga vaistinej , perkant kompensuojamus vaistus, pens.pazymejimas netinka, taip aiskino vaist

A

A portretas
Tam geradariuj reikia bent kelis rankos pirstus nukirst kad atsimintu visa gyvenima kad vogt negalima,juo labiau is seno zmogaus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių