Pareigūnai sutrukdė stipriai išgėrusiam vyrui parsivežti žmoną iš darbo

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, rugsėjo 11-17 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuoti 575 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas trečiadienį. Rugsėjo 13 d. apie 7.55 val. Kauno r., magistraliniame kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, automobilis „Audi A8“, kur leistinas važiavimo greitis – 90 km/val., važiavo 179 km/val. greičiu. Vairuotojui (gim. 1978 m.) surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šeštadienį apie 14.05 val. Kėdainių r., Labūnavos k., automobilį „Opel Zafira“ vairavo neblaivus vyras (gim. 1964 m.), kuris prisipažino pareigūnams, kad dirbo namie, išgėrė alkoholinių gėrimų ir vyko parsivežti žmonos iš darbo. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,76 prom.

Ketvirtadienį apie 8.45 val. Kaune, Jotvingių g. ir Šarkuvos g. sankryžoje, pareigūnai pastebėjo automobilį „Porsche Cayenne“, vairuojamą vyro (gim. 1983 m.), kuris, nerodydamas posūkio signalo, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją ir privertė priešingos krypties eismo juosta važiuojančią transporto priemonę staigiai stabdyti.

Pirmąją praėjusios savaitės dieną apie 16.10 val. Jonavos r., Upninkų k., į pareigūnų akiratį pateko ir neblaivus vyras (gim. 1959 m.), kuris vairavo dviratį. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,61 prom.

Savaitgalį pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu Kauno, Jonavos ir Kėdainių miestuose bei rajonuose patikrinta apie 8,5 tūkst. transporto priemonių. Nustatyta šešiolika neblaivių vairuotojų (girtumo laipsnis svyravo nuo 0,43 prom. iki 2,76 prom.).

Iš viso per praėjusią savaitę pareigūnai nustatė 20 neblaivių vairuotojų ir devyniolika asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nubausti visam gyvenimui

nubausti visam gyvenimui portretas
pirmiausia tai zmona jam turejo sutrukdyti taip pasielgti bet matyt jiems tai ne pirmas kartas o jau iprastas dalykas

tai

tai portretas
dabar ir gales dirbti diena nakti,istisai,nes zmonos parsivezti jau nereikes,nebent su dviraciu,aisku jis gal ir bandys vaziuoti tik ar liks ka vezti po keliu bandymu

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Taip reikia dirbti kas valandą,kas dieną,IŠTISAI dirbti,nes Lietuvos keliuose SIAUBAS.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių