Paryčių detektyvas: gelbėjo moterį – išgelbėjo vyrą?

  • Teksto dydis:

Pirmadienio paryčiais Kaune, Žemutiniuose Kaniūkuose, dėjosi keisti dalykai. Vienintelis paaiškinimas, kodėl, – stresas, kuris įtakoja ir kviečiančiuosius pagalbon specialiąsias tarnybas, ir, panašu, kad ne visada su juo susitvarkančius pareigūnus.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai praėjusios paros įvykių, į kuriuos teko vykti, suvestines užbaigia pranešimu, kad 6.29 val. gautas pranešimas, jog neįmanoma patekti į namą – giminaitei galimai sutriko sveikata, dėl ko ji neatidaro durų.

Ugniagesiai gelbėtojai teigia, kad jiems atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad jų pagalbos jau nebereikia, nes duris jau buvo išlaužę giminaičiai. Viduje rasta moteris pasruvusi kraujais ir jaučianti širdies skausmus. Beliko padėti ją pernešti į greitosios pagalbos medikų automobilį.

Bandant išsiaiškinti su Kauno policijos atstove, kas gi čia nutiko – nelaimingas atsitikimas, smurtas artimoje aplinkoje, savižudybė, o gal priešlaikinis gimdymas, sulaukta šokiruojančio atsakymo. Policijos atstovė teigė, kad jie 6.32 val. gavo pranešimą, jog 1963 m. gimęs vyras – skambinusiosios kolega neatidaro namų durų. Įtariama, kad jam sutrikusi sveikata. Anot policijos atstovės, panašu, kad šio asmens pasigesta, kai jis neatvyko į darbą.

Tiesa, policija apie šios istorijos pabaigą taip pat pasakojo, kaip ir ugniagesiai, beje, teigę, kad visi jų suvestinių pranešimai remiasi iš Bendrojo pagalbos centro gauta informacija. Anot policijos atstovės, į įvykio vietą atskubėję jos kolegos jau rado greitosios medikus, teikiančius nelaimėliui pagalbą. Todėl konstatuota, kad policijos pagalba čia jau nebereikalinga.

Policijos atstovė patikino, kad šiandien nuo 6 iki 7 val. daugiau jokio pranešimo apie įvykius Žemutinių Kaniūkų gatvėje jie negavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chujne ka ce gelbejo

chujne ka ce gelbejo   portretas
svarbu ka gelbejo gelbejo ir isgelbejo.... norgej bajeris buvo ka pacienatas atvaziavo pas daktara ka koja pasiremontuot... nu padare diagnoze paskyre laika surinko personala i padare operacija...mokama...kojai..., bet ne tai... kuria diagnozavo...zmogus atsibunda po operacijos ir mato ka ne ta koja isoperuota

Ne \\\\\.../////

Ne  \\\\\...///// portretas
PIŠ'as buvo?,jei lytis sumaišė.

Tai

Tai portretas
centralizuotos sistemos "privalumai". Pasienio rajonu greitukes i uzsieni pasiuncia! Gerai,kai vairuotojai kolkas vietiniai,o ne kaimynai is Rytu...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių