Patvinęs Nevėžis „priglaudė“ automobilį

  • Teksto dydis:

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba antradienio vakarą gavo pranešimą apie pastebėto Nevėžio upėje į vandenis įvažiavusio automobilio stogą. Tačiau, ar mašinos viduje žmonių yra, nebuvo neaišku.

Iš tiesų, kaip įsitikino Nevėžio pakrantę Babtų seniūnijoje Panevėžiuko kaime pasiekę gelbėtojai, automobilis „Nissan“ nebuvo visai paniręs po vandeniu, tiesa, nuo kranto gerokai (apie 50 m) nutolęs. Žmonių mašinos viduje neaptikta. Pasak pakrantėje buvusių sutiktų liudininkų, automobilis prieš keletą dienų užklimpo pievoje ir buvo paliktas.

Kadangi techninių galimybių ištraukti transporto priemonę iš patvinusio Nevėžio šiuo metu nėra, automobilio valstybiniai numeriai nuimti ir perduoti policijos pareigūnams, pažymima Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pranešime.

Išsiaiškinti, kuris neatsakingas vairuotojas, nepagalvojęs, kad iš krantų išsilieję Nevėžio vandenys gali mašiną apsemti, paliko ją likimo valiai, ir kas atlygins gamtai padarytą žalą, – jau policijos reikalas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arta

Arta portretas
Dadesiu- o gal jjam reikejo likt masinoj ir buti surastam?

Arta

Arta portretas
O man nesuprantama sitas-"Išsiaiškinti, kuris neatsakingas vairuotojas, nepagalvojęs, kad iš krantų išsilieję Nevėžio vandenys gali mašiną apsemti, paliko ją likimo valiai, ir kas atlygins gamtai padarytą žalą". LT iskart baust. Atvaziavo zmogus zuvaut, ne vietinis, uzklimpo, mobilaus neturi, isejo ieskot pagalbos o bala patvino. Jis masina baloje paliko, ar pakrante vazinejo arciau 25m? Vat kas zmogui uz jo turta atlygins? Tai gal bauskit Minijos ir kitu upiu apsemtus gyventojus kad nenumate ir per arti pasistate namus, o dabar ju apsemti sildymo katilai tersia gamta?

yja

yja portretas
Citata: "Tačiau, ar mašinos viduje žmonių yra, nebuvo neaišku." O man neaišku kaip žmogus baigęs universitetą gali taip rašyti. Gal lai bėga į mokyklą ir žemai lenkiasi lietuvių kalbos mokytojai, kad išmokytų taisyklingai reikšt mintis ir rašyt be klaidų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių