Po policijos ir lengvojo automobilių avarijos – svarbi pareigūnų žinutė vairuotojams

  • Teksto dydis:

Sekmadienio naktį Kaune į avariją pateko policijos automobilis, vykęs į iškvietimą. Pareigūnai ragina būti atidesniems. 

„Reaguodami į A kategorijos įvykį, Kauno apskrities Reagavimo valdybos ekipažas su tarnybiniu automobiliu „VW Transporter“, važiuodami įjungtais šviesos ir garso signalais, sankryžoje susidūrė su automobiliu „Kia“. Abiejų automobilių vairuotojai nenukentėjo. Norime visus įspėti, jog kelyje būtumėte atidūs, pamačius įjungtus švyturėlius ar išgirdus garso signalą, būtina praleisti skubančią specialiąją transporto priemonę – gaisrinės, policijos ar greitosios pagalbos“, – instagrame skelbė Kauno policijos atstovai.

Anot pareigūnų, dažniausios susidūrimų priežastys – garsiai klausoma muzika, kuri tiesiog užgožia siunčiamus garsinius signalus, taip pat nepakankamas aplinkos per veidrodėlius stebėjimas.

„Vairuotojai turėtų suprasti, kad kiekviena minutė ar net sekundė minėtam automobiliui yra aukso vertės, nes nuo jo priklauso žmonių gyvybės. Tad vairuotojams, kurie nepraleidžia šių transporto priemonių, patartume gerai pagalvoti, o kas būtų, jei būtent jūs, jūsų šeimos nariai ar draugai būtų toje situacijoje kai lauktų skubančių medikų, priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ar policijos pareigūnų?“ – rašė pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Baisiausia ,kad važiuojama įjungus:bumsus:kurie praktiškai užblokuoja vairuptojo klausą.Tai turi būti uždrausta.Aš tai vadinu savęs kankinimą garsu.

V,L

V,L portretas
Ponai pareigunai mes norim jums priminti kad važiuodami su ijungtais garso ir šviesos signalais JUS turit UŽTIKRINTI saugu važiavima per sankryžas ir ne tik per sankryžas.... Taip kad pirmoj eilej priminkit tai savo personalui. O kaip Jus važinejate dabar mes juk matom........

.

. portretas
tai cia jie turi but atidus, nes vaziuoja per raudona. kas per daunu salis
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių