Šeimos drama Ukmergės gatvėje: po kaimynų skambučio tėvas sulaikytas, sūnus – perduotas medikams

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau kruvino vėlaus spalio 2-osios vakaro incidento viename Ukmergės gatvės daugiabutyje, per kurį neblaivus 56-erių vyras sužalojo 19-metį jaunuolį, kuriuo pradedamos šiandieninės Kauno policijos bei Policijos departamento suvestinės, aplinkybių.

Tiesa, kodėl šis įvykis pateko ne į spalio 2-osios, kai policija minėjo savo profesinę šventę, o į spalio 3-iosios įvykių suvestines, niekas portalui atsakyti negalėjo.

Nors suvestinėse skelbiama, kad viename minėtos Kauno gatvės name apie 23.15 val. neblaivus (2,28 prom.) vyras ginčo metu sužalojo 19-metį jaunuolį, portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad taip baigėsi tėvo ir sūnaus ginčas. Ir pastarajam buvo smogta peiliu į pilvą. Pirminiais duomenimis, – vieną kartą, nes konstatuota viena durtinė žaizda. Ir laimei, kad nepataikyta į gyvybiškai svarbius organus. Arba tiesiog 19-metis sugebėjo į šią tėvo kontrataką sureaguoti.

Asociatyvi Freepik.com nuotr.

Ši nelygi dvikova, kuriai Kauno teisėsaugininkai pritaikė Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę kol kas tik už fizinio skausmo sukėlimą savo šeimos nariui, už ką gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba net laisvės atėmimas iki dvejų metų, įvyko ginčo dalyvių gyvenamoje vietoje. Portalo duomenimis, tuo metu šiame bute buvo ir daugiau namiškių, tačiau Bendrajam pagalbos centrui apie šį pavojingą incidentą pranešė kaimynai. Tiksliau – jie pranešė apie iš minėto buto girdimą triukšmą, o kas ten iš tikrųjų įvyko, jau konstatavo atvykusios specialiosios tarnybos.

Policijos suvestinėse teigiama, kad suteikus pagalbą, nukentėjusysis išleistas gydytis ambulatoriškai. O įtariamasis jo sužalojimu uždarytas į areštinę. Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad pastarasis jau yra vieną kartą teistas už panašius dalykus. Tačiau į areštinę jis greičiausiai buvo uždarytas dėl girtumo. Nors, kaip teigiama, jokių incidentų sulaikant šį asmenį nebuvo.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, jau apsispręsta dėl įtariamojo suėmimo į teismą nesikreipti, nes Temidės tarnai paprastai tokiose bylose griežčiausios kardomosios priemonės netaiko. Be to, pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, pagal kurį pradėtas šis ikiteisminis tyrimas, nors gavus medikų išvadą dėl padaryto sužalojimo, jis dar gali būti perkvalifikuotas į sunkesnį nusikaltimą, yra galimas ir susitaikymas.

Anot portalo kalbintų Kauno teisėsaugininkų, tai – pirmas atvejis, kai minėtu adresu jiems teko skubėti dėl tokio incidento. Ir jame gyvenantys asmenys nepriklauso įprastiniam policijos kontingentui. Tačiau, panašu, kad ne paskutinį vaidmenį šioje šeimos dramoje šį kartą suvaidino alkoholis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to kostas

to kostas portretas
kadangi sovietineje armijoje tarnaves, tai kaip ir nepakaltinamas

Kostas

Kostas  portretas
19 metu jaunuolis ,As 19 metu jau metus buvau atitarnaves armijoj o cia matot jaunuolis ,is kur kauno tiesa traukia tokius zurnalistelius ,kokiu jie tik zodziu ir issireiskimu neprikuria
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių