Senamiesčio viešbutyje apsistoję užsieniečiai jau pirmą naktį sužinojo, kaip dirba Kauno tarnybos

  • Teksto dydis:

Praėjusi naktis Kauno senamiestyje įsikūrusiame keturių žvaigždučių verslo klasės viešbutyje „Daugirdas“ buvo neeilinė. Šeši jo gyventojai apie 40 minučių buvo įstrigę lifte.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje teigiama, kad pagalbos šauksmą iš šio viešbučio administracijos darbuotojo jie užregistravo 3.43 val. Prašant ugniagesių pagalbos išlaisvinti lifte įstrigusius žmones, teigta, kad buvo kreiptasi ir į liftų avarinę tarnybą. Tačiau šios nesulaukiama.

Ugniagesiai gelbėtojai, atvykę į šį viešbutį per dešimt minučių ir išlaužę liftą, išlaisvino jame įstrigusius šešis apie 60-70 metų asmenis. Dėl amžiaus jiems jau buvo prasidėjusios sveikatos problemos dėl tokio įkalinimo lifte.

Portalui susisiekus su UAB „Kauno liftai“ avarine tarnyba, paaiškėjo, kad pagalbos šauksmą iš viešbučio „Daugirdas“ jie buvo užregistravę dar 3.16 val. Tačiau prieš šešias minutes buvo ir toks pats pranešimas iš vieno Vėtrungės gatvės daugiabučio. Ir šio lifte įstrigę asmenys buvo išlaisvinti tik 3.40 val. O po to skubėta ir į viešbutį „Daugirdas“. Tačiau ten jau buvo atvykę ugniagesiai gelbėtojai.

Šiandien UAB „Kauno liftai“ avarinė tarnyba turės vykti į šį viešbutį dar kartą – sutaisyti, bevaduojant žmones, ugniagesių gelbėtojų sulaužytą liftą.

Viešbučio „Daugirdas“ telefonu atsiliepusi moteris portalui kauno.diena.lt šio įvykio aplinkybes patikslino tik tiek, kad lifte buvo įstrigę ką tik į jį atvykę užsieniečiai.

Neatmetama, kad dėl to, kas įvyko, galėjo būti kalti jie patys, susigrūdę į liftą su leistiną svorį viršijusiu bagažu, dėl ko šis ir įstrigo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mn

 Mn portretas
Anonimas - Debilas iš nuosavos valdos

Anonimas

Anonimas portretas
lai daugiau nesilanko cia

Dita

Dita portretas
Prie ko čia amžius? Bet kokio amžiaus pabūkite užstrigusiam lifte ir pažiūrėsime kaip jausitės.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių