Stringa byla dėl Kauno rajone sunkiai sužaloto paauglio

  • Teksto dydis:

Nepavykstant apklausti vieno iš liudytojų administracinėje byloje dėl šieno smulkintuvu Kauno rajone sužaloto paauglio, bylos nagrinėjimas stringa.

Trečiadienį Kauno apylinkės teismas byloje antrą kartą turėjo skelbti pertrauką, neatvykus liudytojui. Jį praėjusiame posėdyje buvo nuspręsta atvesdinti, tačiau teismas informuotas, kad jo atvesdinti nepavyko, nes liudytojas nerastas.

Nors proceso dalyviai siūlė byloje tiesiog pagarsinti jo parodymus, teisėja nusprendė pakartotinai kreiptis dėl liudytojo atvesdinimo, nes jo parodymai yra svarbūs byloje.

Kitas posėdis numatytas sausio 13 dieną.

Administracinio teisės pažeidimo byla ūkininkui Rimantui Vaidotui dėl nelegalaus darbo iškelta po to, kai šių metų vasarą Kauno rajone esančiame Boniškių kaime į šiaudų smulkintuvą įkrito septyniolikmetis, kuris buvo sunkiai sužalotas.

Jo būklę iš karto po nelaimės komentavę medikai teigė, kad tokie sužalojimai nebūdingi taikos metui - jie neprisiminė kito panašaus atvejo, kai vienas žmogus buvo patyręs tiek daug skirtingų sužalojimų. Vaikinui nelaimės metu buvo sužalota  krūtinės ląsta, jis neteko daug audinių juosmens srityje, dalies abiejų rankų pirštų, patyrė plėštines žaizdas rankose ir šlaunyse.

Nors iš pradžių medikai nesiryžo prognozuoti, ar tokius sunkius sužalojimus patyręs vaikinas pasveiks, po daugiau nei mėnesį trukusio gydymo ligoninėje jis išleistas reabilitacijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių